3.4.2017 klo 15:13
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät valitsi Vuoden Yksinyrittäjän

Tunnustuksella nostetaan esiin tärkeä ja iso osa yrittäjäjärjestön jäsenistä, yksinyrittäjät. Vuoden Yksinyrittäjä 2017 on mäntsäläläinen Seppo Huovila.

Tunnustuksella nostetaan esiin tärkeä ja iso osa yrittäjäjärjestön jäsenistä, yksinyrittäjät. Vuoden Yksinyrittäjä 2017 on mäntsäläläinen Seppo Huovila. Huovila konsultoi ja valmentaa eri alojen yrityksiä Plusmore Oy -yrityksensä kautta.

Huovila on perustanut valmennusalan yrityksensä Plusmore Oy:n vuonna 1995. Valmennusmenetelmät perustuvat kokemukselliseen ja yhteistoiminnalliseen oppimiseen. Yrityksessä keskitytään valmentamaan asiakaskohtaamisten hallintaa ja käyttäytymistyylien hyödyntämistä, jotka ovat tämän päivän kaupankäynnin asiakaskontaktien avainasioita.

Huovilalla ei ole vakituista työntekijää. Hänen rinnalla työskentelee verkostoyrittäjinä neljä konsulttia ja yhdessä he muodostavat ammattitaitoisen tiimin.

Henkilönä Seppo Huovila on innostava ja innovatiivinen. Siviilissä hän on aviomies ja neljän lapsen isä. Huovila on monessa mukana; Mäntsälän Yrittäjien hallituksessa hän toimi sihteerinä yli kymmenen vuotta ja on edelleen yrittäjäjärjestön jäsen osallistuen aktiivisesti tapahtumiin. Huovila on aina positiivinen, kysyy tavatessa kuulumisia ja on kiinnostunut toisen yrittäjän yrityksen toiminnasta.

Uudenmaan Yrittäjien Vuoden Yksinyrittäjän valitsee yksinyrittäjävaliokunta paikallisyhdistysten esittämistä ehdokkaista. Uudenmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien kolmanneksi suurin aluejärjestö. Siihen kuuluu noin 8300 jäsentä 28 paikallisyhdistyksen kautta. Uudenmaan Yrittäjät toimii pääkaupunkiseutua ympäröivällä Uudellamaalla.

Lisätietoja:

Uudenmaan Yrittäjät Petri Ovaska järjestöpäällikkö 050 558 5674 / petri.ovaska@uudenmaanyrittajat.fi

Kuva:

Seppo Huovila, yrittäjä, Plusmore Oy Mari Ståhls, puheenjohtaja, Uudenmaan Yrittäjien Yksinyrittäjävaliokunta