5.12.2017 klo 16:32
Uutinen

Von Wright -innovaatiokilpailu etsii esimerkillistä käsityöyrittäjää – palkintosumma 15 000 euroa

Yrittäjäpalkinnolla halutaan parantaa käsityöyrittäjyyden arvostusta. Voittaja julkistetaan 8. helmikuuta Suomen Yrittäjien Koulutusjohdon Foorumissa.

Ammatillista osaamista edistävä Mestarikiltaneuvosto on perustanut Viktor Julius von Wrightin nimeä kantavan ritariston tunnustukseksi merkittävästä toiminnasta korkean osaamisen, kädentaitoalan ja/tai käsi- ja pienteollisuuden hyväksi.

Nyt ritaristo avaa julkisen ja valtakunnallisen innovaatiokilpailun, jonka voittaja palkitaan 15 000 eurolla.

Palkinnolla halutaan korostaa käsityöalalla toimivien oma-aloitteisten, kasvuhalukkuutta omaavien yrittäjien merkitystä talouselämässä sekä samalla parantaa käsityöyrittäjyyden arvostusta yhteiskunnassa.

Palkintokriteereissä huomioidaan erityisesti kädentaito, luovuus ja tuotekehitys, liikeidea ja kasvupotentiaali.

Yrityksen toimialan tulee olla kädentaitoalalla tai hyvin lähellä sitä, kuitenkin huomioiden muuttunut maailma ja käsityöalojen monipuolisuus.

Yrittäjän tulee olla itsenäinen ja nuorehko. Yrityksen tuotteet ovat jo saavuttaneet tunnettavuutta ja niillä on orastavaa kysyntää ja kasvunäkymiä myös Suomen ulkopuolella.

Voittaja julkistetaan 8. helmikuuta Suomen Yrittäjien Koulutusjohdon Foorumissa.

Wright-innovaatiopalkintoa haetaan hakulomakeella. Lomake täytetään ja palautetaan joko sähköisesti tai postitse. Ehdotukset palkinnon saajiksi tulee toimittaa 15.1.2018.

Hakulomakkeen ja lisätietoa löydät täältä.

toimitus (at) yrittajat.fi