1.6.2017 klo 12:50
Uutinen

Webinaari julkaistu XL-Knowhow-hankkeen tuloksista – katso video!

Työ etsii tekijäänsä ja tekijät etsivät työtä! Helsingin Yrittäjien XL-Knowhow-hanke yhdistää osaajia ja yrityksiä. Keväällä 2017 julkaistiin webinaari, jossa kiteytetään hankkeen tuloksia. Webinaarissa on vinkkejä siihen, miten työn etsimiseen ja työn tarjoamiseen liittyviä valmiuksia voidaan parantaa.

Helsingin Yrittäjien XL-Knowhow-hanke edistää ensisijaisesti yli 54-vuotiaiden kokeneiden ja ammattitaitoisten osaajien mahdollisuuksia työllistyä mikro- ja pk-yrityksiin. Hankkeessa on suunnattu huomiota sekä työnhakijoiden että työtä tarjoavien rekrytointiin liittyviin valmiuksiin sekä niiden kehittämiseen.

XL-Knowhow-hankkeen tulosten yhteenveto nyt webinaarissa

Hankkeesta on tehty kevään 2017 aikana webinaari, jossa nostetaan esiin ilmiöitä ja niiden pohjalta kiteytettyjä teesejä, jotka hankkeesta saatujen kokemusten mukaan liittyvät keskeisesti yli 50-vuotiaiden rekrytointiin. Webinaarissa annetaan myös ideoita parantaa sekä työn etsimiseen että työn tarjoamiseen liittyviä lähtökohtia. Video kestää noin kaksikymmentä minuuttia. Suosittelemme tutustumaan!

>> Katso webinaari

Lisätiedot:

hankevastaava Marja Kaijala, p. 050 444 0054, marja.kaijala @ yrittajat.fi