Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

24.4.2023 klo 11:38
Uutinen

Yrittäjä, kaipaatko vastauksia eläkekysymyksiin – YEL-kiertue vierailee eri puolilla Suomea

Yrittäjän eläkelaki päivittyi vuoden alussa. Touko-kesäkuussa Suomea kiertää YEL-kiertue, jossa tarjotaan vastauksia yrittäjien mieltä askarruttaviin eläkeasioihin.

Työeläkevakuuttaja Tela ry järjestää yhdessä Suomen Yrittäjien ja työeläkeyhtiöiden kanssa YEL-kiertueen. Tapahtumia on touko-kesäkuussa viidellä paikkakunnalla.

YEL-kiertue alkaa 9. toukokuuta Oulussa. Sen jälkeen ovat vuorossa tapahtumat Seinäjoella, Jyväskylässä, Porissa ja Lahdessa. Yhteistyökumppaneina alueellisia tapahtumia järjestämässä ovat Suomen Yrittäjien aluejärjestöt. YEL-kiertueen päättää 12. kesäkuuta valtakunnallinen webinaari, jossa yhteistyökumppanina on Uudenmaan Yrittäjät.

Lue myös Toimi näin, jos saat eläkeyhtiöltä YEL-tekstiviestin

YEL-tapahtumissa käsitellään yrittäjän eläkelain uudistusta, ja puheenvuoroja käyttävät Telan, Suomen Yrittäjien sekä työeläkeyhtiöiden asiantuntijat. Suomen Yrittäjien edustaja tapahtumissa on työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén. Tilaisuuksien lopuksi on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille yrittäjille maksuttomia. Lisätietoa tapahtumista ja ilmoittautuminen löytyy täältä.

Lue myös Näin Suomen Yrittäjät uudistaisi YEL-järjestelmää

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus