5.6.2024 klo 06:17
Uutinen

Yrittäjä, lisää hyvinvointia arkeesi!

Kuva: Photoman

Yrittäjänä toimiminen on monesti antoisaa, mutta myös haastavaa. Samalla yrittäjien hyvinvointi on kaiken liiketoiminnan perusta. Yrittäjissä tiedämme tämän. Yrittäjät parantaa yrittäjien mahdollisuuksia hyvinvointiin monin tavoin. Järjestöjen tapahtumat ja edunvalvonta tuovat kaivattua tukea arjen haasteisiin.

Rennosti yhdessä

Yrittäjien hyvinvointitapahtumat ovat rentoa liikkumista, hyvää mieltä ja sosiaalista yhdessäoloa. Usein sanotaan, ettei kukaan ymmärrä yrittäjää paremmin kuin toinen yrittäjä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa kollegoiden kanssa, jotka ymmärtävät yrittäjän arjen hyvät ja huonot puolet ilman selittämistä. Elokuussa tarjoamme yrittäjille muutaman liikunnallisemman lähdön.

Yksinyrittäjän vapaapäivä elokuussa – ansaittua hyvää oloa liikkeen ja yhteisöllisyyden parissa

Yksinyrittäjän hyvinvointipäivä on loistava tilaisuus ottaa ansaittu vapaapäivä ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Siuntion Yrittäjät ja Uudenmaan Yrittäjät kutsuvat yksinyrittäjät nauttimaan lempeästä liikkeestä, yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta lauantaina 17.8.2024 Hotelli Siuntiossa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.8.

Arkeen hyvää oloa – liikettä lisää myös ilman hikilenkkejä ja jumppatrikoita

Kaikki yrittäjät ovat tervetulleita torstai-iltana 22.8. Kartanon tallille, Hyvinkäälle. Siellä oman arjen ja hyvinvoinnin kohentamista lähestytään ilolla liikkumisen kautta – spandexit, lökärit, minihameet ja farkut – kaikissa voi kävellä ja tanssia! Kuulemme yrittäjä Antti Mikkolan tarinan hyvinvointinsa kehittämisestä, hyvinvointipakkiasiaa Tarja Koski-Sipilältä ja Liikkuva aikuinen -ohjelman asiantuntijoilta. Aktiivinen liikuntahetki tarjoaa arjesta irtautumista kevyemmin fysioterapeutin ohjauksessa tai hikisemmin padelia kokeillen.

Golfmestaruudesta kisataan Raaseporissa

Kesän päätteeksi perjantaina 30.8. kisataan golfmestaruudesta Raaseporissa. Jos et vielä pelaa, pääset tutustumaan lajiin tai osallistumaan muuhun liikunnalliseen ohjelmaan.

Kesäriennoissa rennommin, aamukahveilla arkisesti

Vielä ehdit paikallisyhdistysten kesärientoihin! Tsekkaa 8.6. motoristien Y-pokerirundi Länsi-Uudellamaalla, Loviisa Forum Loviisan torilla, kauden viimeiset afterit ja aamupalat sekä kesän teatterit ja muut retket!

Nähdään tapahtumissa!

Yrittäjän sosiaaliturva

Tiesithän, että yrittäjänä sinulla on oikeus lähes samoihin sosiaalietuuksiin kuin palkansaajillakin, kuten sairauspäivärahaan ja vanhempainpäivärahaan. Sosiaaliturvalainsäädäntöä on pyritty yhtenäistämään yrittäjien aseman parantamiseksi, ja monet muutokset ovatkin helpottaneet yrittäjien arkea.

Yrittäjien sosiaaliturvan parannuksia, joihin Suomen Yrittäjät on keskeisesti vaikuttanut:
• YEL-maksujen joustomahdollisuus
• Työtulon ylärajan korottaminen
• Yrittäjälle mahdollisuus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan
• Sairauspäivärahan omavastuuaika lyheni
• Osasairauspäivärahajärjestelmä

Lue lisää