2.9.2020 klo 17:34
Uutinen

Yrittäjä, olisiko sinulla TET-harjoittelupaikka nuorelle?

Koronaviruksen takia peruskoululaisten viime kevään TET-harjoittelujaksoja peruttiin. Tämän vuoksi syksyn TET-jakson onnistuminen on oppilaille erityisen tärkeää ja monet etsivätkin nyt avoimia harjoittelupaikkoja paikallisista yrityksistä.

Taivallahden peruskoulu haastaa helsinkiläiset yritykset auttamaan yhdeksäsluokkalaisia löytämään TET-harjoittelupaikkoja. Pystyykö sinun yrityksesi tarjoamaan harjoittelumahdollisuuden oppilaalle? Tai tunnetko jonkun, joka pystyisi tarjoamaan TET-paikan? Kaikki vinkit ovat tervetulleita.

TET-jakso on viiden työpäivän mittainen ja harjoittelupäivän pituus on kuusi tuntia. Oppilaat on jaettu TET-jaksoja varten kahteen ryhmään.

Taivallahden peruskoulun yhdeksäsluokkalaisten TET-jaksojen ajankohdat ovat 5. – 9.10.2020 ja 19. – 23.10.2020. Muiden koulujen harjoittelujaksojen ajankohdista saa tietoja paikallisen koulun opinto-ohjaajalta. Helsinkiläiset koulut on listattu kaupungin verkkosivuille.

Tietoja TET-paikoista voi toimittaa Taivallahden peruskoulun opinto-ohjaajalle:

Esa Rantamo, opinto-ohjaaja
Taivallahden peruskoulu
esa.rantamo @ edu.hel.fi
p. 09 3108 6502

Lisää aiheesta Yrittäjät-medioissa:

>> TET-paikkaa tarjoamalla autat nuorta tutustumaan työelämään – Harjoittelu onnistuu myös etänä / Suomen Yrittäjät

>> Vetoomus Pohjois-Helsingin alueen yrittäjille TET-paikkoja kaivataan 9.-luokkalaisille / Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Kuva: Adobe Stock