Jyvässeudun Yrittäjät | Yrittajat.fi

Etsi

Jyvässeudun Vuoden Yrittäjä 2017: Keski-Suomen Vahinkopalvelut Oy

Keski-Suomen Vahinkopalvelut Oy palkittiin maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Paviljongissa 20.1.2018

Yrityksellä on takana kymmenen toimintavuotta. Tapani Kauppinen ja Jouni Hakkarainen perustivat yrityksen ajatuksella, että “jos ittemme saadaan työllistettyä, niin hyvä on”. Ensimmäiset työntekijät palkattiin kuitenkin jo pian toiminnan alettua ja tänään työntekijöitä on 31.

Keski-Suomen Vahinkopalvelu Oy tekee vahinko- ja vauriokohteiden korjausta “avaimet käteen” -periaatteella. Tyypillisimmät työt ovat vesivahinkojen tai tulipalojen jälkien korjaamista, sisäilmaongelmien ratkaisua sekä nykyään myös uudis- ja korjausrakentamista. Vuosien varrella on löytynyt vakiintuneet ja luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa yhteistyö on sujuvaa ja pelittää. Työkohteet ovat pääosin 150 kilometrin säteellä Jyväskylästä

Matkan varrella on koettu myös kasvukipuja, mutta niistä on selvitty. Kiitosta Tapani ja Jouni antavat erityisesti sitoutuneelle ja taitavalle henkilöstölle. Haasteena on kuitenkin se, että nuoria ala ei tunnu kiinnostavan, esimerkiksi kesätyöpaikkojen hakijoita ei juuri näy. Oppisopimuksella on sen sijaan koulutettu uusia tekijöitä.

Entäpä tulevaisuus? Prosessien täytyy olla loppuun saakka mietittyjä ja asiakaspalvelun hyvää. Digitalisaatio on muuttanut ja muuttaa työn tekemistä jatkuvasti. Tieto kohteesta kentältä liikkuu älykännyköiden avulla työnjohdolle pilvessä. Tämä vähentää autolla ajoa vapauttaen aikaa useamman työmaan valvontaan, kun Jouni voi tarkistaa tilanteen toimistolta käsin.

”Jatkossa kasvu tulee korjausrakentamisen puolelta”, toteaa Tapani, ”mutta sitä haetaan hallitusti”. Mikäli työntekijämäärä nykyisestä kasvaa, tarkoittaa se sitä, että toimitusjohtajan aikaa kuluu enemmän toimistopöydän takana. Kenttätyöhön osallistuminen on kuitenkin yrittäjäkaksikolle tärkeää ja antoisaa, mistä he eivät mielellään luopuisi, “se on se työn sokeri ja suola” toteavat Jouni ja Tapani yhdestä suusta.

Jyvässeudun Yrittäjät onnittelee lämpimästi!

http://ksvahinkopalvelut.fi

https://www.facebook.com/jyvasseutu/videos/1459297984182819/