Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tervetuloa Jyvässeudun Yrittäjiin

www.yrittajat.fi/liity

Yrittäjien yhdistys. Jyvässeudun Yrittäjiin kuuluu noin 300 jäsentä, varttuneita ja nuoria yrittäjiä, osaavia tekijöitä monelta alalta. Jäsenyrityksiä on kaikenkokoisia: isoja, pieniä ja aivan pikkuruisia. Yritykset sijaitsevat pääasiassa Vaajakosken, Palokan, Kuohun, Vesannon ja Tikkakosken alueilla.

Toiminta. Paikallistoiminnan tavoitteena on tarjota jäsenyrityksille tietoa, tapahtumia ja hyvää seuraa. Jokainen jäsen voi ehdottaa toimintamuotoja ja vaikkapa koulutusaiheita, ja olla siten mukana ohjaamassa toiminnan sisältöä ja suuntaa. Vuoden mittaan kokoonnumme mm.

  • aamukahveille jonkun teeman puitteissa, paikkana voi olla kahvila, yhteistyökumppanin tai jäsenyrityksen tila,
  • koulutuksiin sitä mukaa kun kiinnostavia aiheita nostetaan esille,
  • retkille, matkoille ja tapahtumiin,
  • juhliin, pikkujouluihin nyt vähintään!

Tulemalla mukaan tapahtumiin pääset tutustumaan meihin muihin yrittäjiin ja verkostoitumaan! Tämän porukan kesken on lupa käydä myös kauppaa, sekä "ilmiantaa" taitava ja luotettava Tekijä omista verkostoistaan.

Yhteydenpito. Jäsenenä saat tapahtumista tietoa sähköpostilla ja face book- ilmoittelulla. Nettisivuilta näet tapahtumien lisäksi myös jäsenedut ja -palvelut, sekä luottamushenkilöidemme yhteystiedot. Tykkää meistä Facebookissa ja tule mukaan ajankohtaisiin keskusteluihin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!