Suomen Yrittäjät
  • Yrittäjät-akatemia

Somemarkkinoinnin sparrausryhmä 1

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tule tuulettamaan ajatuksia ja pohtimaan ratkaisuja muiden yrittäjien kanssa. Yrittäjäringit kokoontuvat verkossa, joten saat ryhmän yrittäjiä kotisohvalle, toimistoon, pajalle, putiikkiin – sinne missä sinä olet.

Ryhmässä kohtaat uusia tuttavuuksia ja saat uusia näkökulmia. Ajatusten vaihto toisten yrittäjien kanssa antaa virikkeitä ja käytännön ideoita kilpailukyvyn parantamiseen.

Somemarkkinoinnin sparrausryhmä 1 kokoontuu kolme kertaa verkossa (Teams) kokoontuu keskiviikkoiltaisin 18.1.2023, 1.2.2023 ja 15.2.2023 klo 18-19. Osallistuminen edellyttää mukanaoloa kaikilla kolmella kerralla. Ryhmään mahtuu enintään 10 yrittäjää.

Ryhmä sopii yrittäjille, joilla on kokemuksia somekanavien käyttämisestä (esim. Facebook. LinkedIn, Instagram), ja jotka haluavat parantaa niiden hyödyntämistä yrityksen markkinoinnissa. Ryhmässä ei ole erillistä aloituspuheenvuoroa. Ryhmiä ohjaavat Vertaisopiston Mika Korhonen, Outi Ihanainen-Rokio ja Katri Keskinen. Voit tutustua Vertaisopistoon tästä linkistä.

Yrittäjät-akatemian vertaisryhmät ovat maksuttomia. Toimintaa rahoittaa TYÖ2030-ohjelma. Somemarkkinoinnille on myös toinen ryhmä, lisätietoja täältä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Lisätietoja yrittäjäringeistä saat sähköpostitse osoitteella akatemia@yrittajat.fi

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi