4.6.2018 klo 10:44
Uutinen

Ehdota yrittäjyyskasvatusstipendin saajaa

Uudenmaan Yrittäjät myöntää vuosittain stipendin ansioituneelle yrittäjyyskasvattajalle. Se on arvostettu muistaminen hyvin tehdystä työstä.

Yrittäjyyskasvatusstipendin saaja julkistetaan ja se luovutetaan Yrittäjän päivänä 5.9. 2018.

Viime vuonna Uudenmaan Yrittäjien Yrittäjyyskasvatusstipendin saivat Pekka Vuorenranta ja Kristiina Pirnes Nurmijärven kunnasta sekä nuoren yrittäjän, Koru-Arvin, äiti ja tukija sekä paikallinen yrittäjyysyskasvatusaktiivi Taija Martikainen. Sitä ennen, vuonna 2016, stipendit menivät kahdelle ruotsinkieliselle historian ja yhteiskuntaopin opettajalle, hankolaiselle Lena Holmströmille ja raaseporilaiselle Petra Blomqvistille. Aiempina vuosina tunnustuksia ovat saaneet niin kunnan, yhdistysten, koulujen kuin tutkimustahojen edustajat.

Stipendin saajaa voi ehdottaa kuka tahansa. Kerro, kenelle muistaminen mielestäsi kuuluu ja perustele ehdotuksesi seikkaperäisesti ja vapaamuotoisesti. Perusteluissa voi tuodea esiin, mitä ehdotettava henkilö/taho on tehnyt ja saanut aikaan sekä toiminnan laajuus. Ehdottaa voi myös jo aiemmin ehdotettua henkilöä/tahoa, jos hän ei ole tunnustusta saanut ja ansiot ovat edelleen ajankohtaiset. Stipendin saajan valitsee Uudenmaan Yrittäjien hallitus.

Ehdota stipendin saajaa viimeistään su 19.8.2018 sähköpostitse kati.liikanen@yrittajat.fi.