26.3.2024 klo 16:30
Uutinen

Rekry: Viestinnän asiantuntija

Oletko ammattitaitoinen viestijä, joka on kiinnostunut Lapin elinkeinoelämästä ja yrittäjyyden edistämisestä? Haemme viestinnän asiantuntijaa äitiysloman sijaiseksi.

Tehtävässäsi vastaat Lapin Yrittäjien viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuksista. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa monikanavainen ja organisaation brändin mukainen alueviestintä, viestintäkanavien ylläpito, sisällöntuotanto sekä yhteistyö median ja sidosryhmien kanssa.

Työssä menestyäksesi edellytämme, että sinulla on
  • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen kirjallinen osaaminen
  • aiempaa kokemusta monikanavaisesta viestinnästä
  • kyky tuottaa itsenäisesti sisältöä erilaisiin viestintäkanaviin
  • monipuoliset sosiaalisen median taidot
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Lapin Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien kahdestakymmenestäyhdestä aluejärjestöstä toimialueenaan Lapin maakunta. Aluejärjestö edustaa 21 paikallisyhdistyksensä kautta lähes 3 000 mikro- ja pk-yritystä Lapissa. Toimintamme perustuu paikalliseen ja alueelliseen sekä valtakunnalliseen vaikuttamiseen yrittäjien toimintaedellytysten parantamiseksi, palveluiden tuottamiseen ja verkostojen luomiseen jäsenyrittäjillemme.

Tarjoamme näköalapaikan yrittämisen ja yrittäjien mielenkiintoisessa maailmassa, joustavat työajat ja laajan verkoston työskentelyn tueksi. Työskentelemme hybridinä ja toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä. Tehtävä vaatii ajoittaista iltatyöskentelyä ja matkustelua.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 3.6.2024. Määräaikainen tehtävä päättyy 1.4.2025. 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään 21.4.2024 sähköpostitse osoitteeseen meri.koivumaa@yrittajat.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Meri Koivumaa puhelimitse 17.4. ja 18.4. klo 10–11, p. 050 551 1201.

Lisätietoja

Meri Koivumaa

viestinnän asiantuntija
Lapin Yrittäjät