Vielä ehdit ilmoittautua maksuttomaan Kuura-hankkeen tapahtumaan

Hybridityö ja työkyvyn tukeminen -tapahtuma järjestetään Helsingissä 7.9.2022 klo 12.00 – 16.00 Scandic Grand Central Helsingin tiloissa.

Tapahtumassa tärkeää asiaa työkyvyn ylläpitämisestä sekä myös nostoja kuluista, joita yritykselle syntyy muun muassa toistuvien ja pitkittyneiden sairaspoissaolojen sekä ennenaikaisen eläköitymisen johdosta. 

Työelämän tahdin kiihtyminen, monipaikkainen työ, työn ja vapaa-ajan sekoittuminen haastavat työntekijöitä monella alalla. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, kuinka työkykyä voidaan tukea hybridityössä.  

Ilmoittautuminen Kuura hankkeen tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Tilaisuus on maksuton ja sisältää lounaan ja kahvitarjoilut. Osallistujien maksimimäärä on 30 henkilöä ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan 23.8.2022 mennessä linkistä. 

Kuura hankkeen tavoitteena on luoda yhteistoiminnallisen kehittämistyön keinoin

  • kokonaisvaltainen työhön kytkeytyvän kuntoutuksen tietopaketti
  • työn muokkauksen toimintamalli 
  • vahvistaa työhön kytkeytyvän kuntoutuksen osaamista

Kuura hanketta koordinoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Hankkeessa mukana myös Työterveyslaitos, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto (ESR).  Lue lisää Kuura hankkeesta.