Yrityskulttuurin avulla menestyksen avaimet yrityksellesi

Yrityskulttuuriin kehittämiseen keskittyvässä koulutussarjassa käydään läpi mitä yrityskulttuurilla tarkoitetaan, selvitetään yrityksesi kulttuurin nykytila sekä miten sitä voisi kehittää. Yrityskulttuuri on aina yrityksensä näköinen ja se mahdollistaa työpaikan, jossa yrittäjän lisäksi työntekijät kukoistavat ja asiakkaat saavat nauttia onnistumisen hedelmistä. Yrityskulttuurin rakentaminen ei ole salatiedettä, vaan se muovautuu suunnitelmallisesti käytännön myötä arjessa.

Koulutussarja etenee kronologisesti. Ensimmäiseen osioon (webinaari) ilmoittaudutaan erikseen ja lähipäivien toteutus on suunniteltu niin, että molempiin ilmoittaudutaan kerralla. Lähipäivien koulutuksiin mahtuu mukaan 20 yrittäjää. Koulutukset järjestetään Oulussa, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

15.9 klo 8.30-10 Itsensä johtaminen ja yrityskulttuuri (webinaari)

Miten johdat itseäsi, heijastuu myös muihin – työntekijöihin, yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin. Miten rakentaa kulttuuria, jossa yrittäjän hyvinvointi heijastuu myös eteenpäin?

Ilmoittaudu

29.9 klo 12-16 Yrityskulttuurin perusteet – mitä, miten ja miksi (live)

Valmennuksessa pysähdytään rakentamaan ymmärrystä mitä yrityskulttuurilla tarkoitetaan ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota ja panostaa. Työpajassa pääset myös käytännönläheisesti arvioimaan mikä on teidän yrityskulttuurin nykytila.

Ilmoittaudu

20.10 klo 12-16 Yrityskulttuurin johtaminen – miten rakentaa hyvinvointia tukeva yrityskulttuuri (live)

Ihmisten hyvinvointia tukevan kulttuurin rakentaminen on monilla tavoitteena, mutta harva toteuttaa sitä käytännössä. Tässä valmennuksessa saat käytännön työkaluja turvallisen ja terveellisen kulttuurin rakentamiseen.

Kouluttajana toimii Hälsa Oy:n valmentaja ja lääkäri Lari Karjula, jonka intohimon kohteina ovat ihmisläheinen kulttuuri ja ihmisten jaksaminen.