23.5.2018 klo 18:57
Uutinen

Seinäjoki jälleen Suomen paras elinkeinopolitiikassa

Yrittäjien arvioita elinkeinopolitiikasta mittaava Elinkeinopoliittinen mittaristo -kysely julkistettiin tänään. Seinäjoki jälleen ykkönen!

Seinäjoki on uusinut kahden vuoden takaisen ykkössijansa kun Suomen Yrittäjien teettämän Elinkeinopoliittinen mittaristo- kyselyn tulokset julkaistiin tänään kunnallisjohdon seminaarissa Tampereella.

Joka toinen vuosi toteutettavalla tutkimuksella selvitetään kunnan ja yrittäjien yhteistyön tasoa. Yrittäjät arvioivat tutkimuksessa muun muassa elinkeinopolitiikkaa ja resursseja, kunnan hankintapolitiikkaa, kuntapalveluja, infrastruktuuria sekä päätöksenteon yrityslähtöisyyttä.

Seinäjoki sijoittui suurten kaupunkien (yli 50 000 asukasta) vertailussa seitsemällä eri mittarilla ensimmäiselle sijalle. Seinäjoen kokonaisarvosana vertailussa oli 7,6 kun kuntien keskiarvo oli 6,74.

Seinäjoen Yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen kommentoi asiaa tuoreeltaan: ”Tämä on todella hieno juttu ja pitkän työn tulosta. Kokenut yrittäjäsukupolvi on edistänyt ja auttanut uutta, aktiivista sukupolvea eteenpäin ja nyt tulokset alkavat olla nähtävillä. Kun saadaan tarpeeksi saman henkisiä ja samaa asiaa tavoittelevia ihmisiä yhteen, on menestyminen helpompaa. Tästä on oikein hyvä jatkaa.”

Lue lisää tutkimuksesta: www.yrittajat.fi/kunta/elpo-2018

Lisätiedot: Ossi Viljanen 050 343 3888