Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ville Meronen on Vuoden Työllistäjä

K-Supermarket Kanuunan kauppias Ville Meronen vastaanotti Haminan kaupungin Vuoden työllistäjä 2018 -palkinnon kaupunginvaltuuston kokouksessa 26.3.2019

Ville Meronen aloitti kauppiaana K-Supermarket Kanuunassa helmikuussa 2017. Kaupunginhallituksen valintaperusteluissa kerrotaan Merosen työllistäneen hyvin paikallisia nuoria ja osatyökykyisiä, jonka lisäksi kauppias on panostanut henkilökunnan koulutukseen.

”Huomionosoitus tuntuu tietenkin hienolta. Se on tunnustus koko henkilökunnallemme, joka tekee viikossa yli 600 työtuntia kaupan hyväksi. Palkinto on tietenkin myös kaupassa asioivien haminalaisten asiakkaiden ansiota”, Ville Meronen sanoo.

K-Supermarket Kanuuna työllistää suoraan yli 50 henkilöä. Välillisesti se työllistää merkittävän määrän ihmisiä käyttämällä kaupan toimintaa tukevien yritysten palveluja siivouksesta vartiointiin. Välillistä työllistävyysvaikutusta tuo myös kaupan rooli kaupungin suurimpana paikallisesti tuotettujen tuotteiden jakelijana.

Kaupunki on jakanut Vuoden Työllistäjä -palkinnon vuodesta 2016 alkaen. Palkinnolla halutaan kannustaa yrityksiä kestävään, vastuulliseen työllistämiseen. Aiemmin palkittuja yrityksiä ovat Rakennuspartio Oy vuonna 2016 ja Viherkuutio vuonna 2017.

Ville Meronen toimii aktiivisesti Haminan Yrittäjissä ja hän kuuluu yhdistyksen hallitukseen.

Teksti ja kuva: Anita Heikkinen