24.9.2017 klo 13:06
Uutinen

Syyskuun aikana mukaan Tampereen firmabiljardiliigaan 2017-2018

Ilmoittautumisaika Tampereen firmabiljardiliigaan on menossa. Kolmihenkiset joukkueet, jotka on muodostettu yhdestä tai useasta tamperelaisyrityksestä, voivat ilmoittautua viimeistään lauantaina 30.9.2017. Myös yksinyrittäjät voivat muodostaa yhteisjoukkueen. Seitsemäs liigakausi alkaa lokakuussa 2017.

Syksy ja sen myötä myös Tampereen firmabiljardiliigan uusi liigakausi ovat tulossa kovaa kyytiä. Vuodesta 2011 saakka pelatun, Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n ja Resulttia Solutionsin järjestämän Tampereen firmabiljardiliigan seitsemänteen sarjakauteen voi ilmoittautua parhaillaan liigan verkkosivuilla. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 30.9.2017 saakka.

Peruskuvio Tampereen firmabiljardiliigassa on pitkälti sama kuin aiempina kausina. Pelipaikkakin on vanha tuttu, sillä Hervannassa toimivassa Ravintola Peyton Placessa liigaotteluita pelataan maanantai- ja/tai keskiviikkoiltaisin kolmihenkisillä joukkueilla. Kausi avataan lokakuussa ja pelattavaa riittää kevääseen 2018 asti. Tuolloin parhaat joukkueet ja pelaajat palkitaan liigafinaali- ja palkintojenjakotilaisuuden yhteydessä.

Joukkueet työ- tai kaveriporukoita yhdestä tai monesta yrityksestä

Tampereen firmabiljardiliigaa pelataan syksystä kevääseen kolmihenkisillä joukkueilla. Joukkueiden pelaajat voivat olla joko samasta yrityksestä tai useasta eri yrityksestä. Pelaajiksi hyväksytään niin yrittäjät kuin yritysten palkatut työntekijätkin. Koska joukkueen kaikkien pelaajien ei tarvitse olla samasta yrityksestä, voivat myös yksinyrittäjät, eri yrityksissä työskentelevät kaverukset tai yhteistyökumppanit yhdistää voimansa ja perustaa yhdessä joukkueen. Vain mielikuvitus on rajana.

Joukkueita sarjakaudelle 2017-2018 otetaan enintään 24 kpl. Ilmoittautumisaika päättyy lauantaina 30.9.2017 tai jo aiemmin, mikäli maksimimäärä joukkueita ilmoittautuu mukaan. Joukkueen yksittäisiä pelaajia ei tarvitse ilmoittaa tai nimetä ennen kauden alkua vaan ainoastaan joukkue ilmoitetaan mukaan. Pelaajien nimet ilmoitetaan vasta otteluita pelattaessa. Kauden aikana joukkueen kokoonpanoa saa vaihtaa ja uusia pelaajia voi ottaa mukaan.

Ensimmäiset ottelut pelataan lokakuussa Ravintola Peyton Placessa, jossa on viisi täysimittaista ja virallista pool-biljardipöytää. Kevääseen saakka otteluita pelataan maanantai- ja/tai keskiviikkoiltaisin klo 18:00 alkaen. Jokaisella joukkueella on yksi ottelu 1-2 viikon välein. Kaikissa otteluissa joukkuetta edustaa kolme pelaajaa, joista jokainen pelaa 9-palloa yhtä vastustajien pelaajaa vastaan.

Mukavaa yhdessäoloa, verkostoitumista ja yhteishengen nostatusta

Mukaantulo liigatoimintaan on helppoa. Aiempaa biljardikokemusta, omia pelivälineitä tai pelisääntötietämystä ei vaadita. Liiga sopii kaikille, joita kiinnostaa rento meininki, verkostoituminen ja yhteishengen nostatus.

Liigafinaalit ja palkitsemiset kauden päätteeksi keväällä 2018

Keväällä 2018 järjestettävässä liigafinaalitapahtumassa ratkaistaan Tampereen firmabiljardiliigan 2017-2018 mestarijoukkue. Lisäksi palkitaan liigakauden parhaat joukkueet ja pelaajat. Kookas kiertopalkinto ja lukuisat muut palkinnot odottavat tuolloin saajiaan.

Tervetuloa mukaan Tampereen firmabiljardiliigaan ja verkostoitumaan biljardinpeluun ohessa!

>> Kutsu Tampereen firmabiljardiliigaan 2017-2018
>> Tampereen firmabiljardiliigan Internet-sivut