Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n verkostoitumisaamutilaisuus 18.10.2018

Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n seuraava jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille tarkoitettu verkostoitumisaamutilaisuus järjestetään Pirkanmaan Yrittäjät ry:n kokoustilassa Kehräsaaressa torstaina 18.10.2018 klo 08:30.

Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet, tervetuloa Pispala-Pyynikin Yrittäjien verkostoitumistilaisuuteen!

Tilaisuus muodostuu kolmen jäsenyrityksemme laajemmasta noin 10 minuutin liiketoimintaesittelystä, vapaamuotoisesta kahvittelusta ja keskustelusta. Kaikki osallistujat saavat myös esitellä lyhyesti itsensä ja liiketoimintansa.

Tavoitteemme on tutustua toisiimme ja mahdollistaa oman liiketoimintamme suosittelua yrittäjäkumppaneidemme välityksellä. Voimme myös löytää toisistamme niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin.

Tule osallistumaan, saamaan uusia ajatuksia ja kehittämään verkostoitumistilaisuuttamme! Voit halutessasi tuoda omia esitteitäsi tilaisuuteen. Varaa myös riittävästi käyntikorttejasi.

Seuraava Pispala-Pyynikin Yrittäjien verkostoitumistilaisuus pidetään Pirkanmaan Yrittäjien kokoustilassa Kehräsaaressa torstaina 18.10.2018 klo 08.30. Tilaisuus on jäsenillemme maksuton.

Jos haluat esitellä liiketoimintaasi seuraavassa tilaisuudessamme, ilmoita halukkuudestasi ilmoittautuessasi. Ilmoittaudu tarjoilujen vuoksi sähköpostitse osoitteella johannes@jolex.fi maanantaihin 15.10.2018 mennessä.

Muistathan, että vain kolme ensimmäistä halukasta pääsee esittelemään liiketoimintaansa. Toimimme periaatteella, että kaikki jäsenemme, jotka eivät ole vielä esitelleet liiketoimintaansa, ovat ensisijaisia jo esitelleisiin nähden.

Verkostoitumisterveisin,

Johannes Lepistö
Jäsenvastaava
Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry

PirkkaClean Oy

Ylövarasto Vuokraus Oy