23.8.2018 klo 21:15
Uutinen

#Ostakoskista-kampanja nostaa paikalliset palvelut esille

Valkeakoskelaisten yritysten yhteinen markkinointiponnistus tuo lähishoppailun edut kaupunkilaisten tietoisuuteen.

Valkeakosken Yrittäjät ry ja Valkeakosken kaupunki muistuttavat uudella #Ostakoskista-kampanjalla, ettei aina tarvitse lähteä naapuripitäjään ostoksille, sillä Valkeakoskellakin on hyvin tarjontaa niin huvishoppailijalle kuin palveluiden tarvitsijallekin. Kampanjan ilmeen on luonut valkeakoskelainen Lintulan luova toimisto, jolta Valkeakosken Yrittäjät ry on ostanut sen kaikkien alueen yritysten käyttöön Yrittäjän päivästä 5.9.2018 alkaen.

Kampanjan perustiedot sekä mainosmateriaalimallit tilausohjeineen ja hintoineen löytyvät osoitteesta https://tinyurl.com/y6vmjtr5

Pitkäkestoiseksi suunnitellun kampanjan ytimessä ovat asiakkaat, yhteisöllisyys ja ylpeys omasta kotikaupungistamme. Tahdomme kertoa lähiyritysten tukemisen eduista; ajansäästöstä, oman hiilijalanjäljen pienentämisestä, palveluiden säilymisestä lähellä sekä työpaikkojen luomisesta kaupunkiin. Hyvästi pitkät ostosmatkat – tervetuloa paikallinen shoppailu!

Muista kannustaa asiakkaita jakamaan ostoksensa sosiaaliseen mediaan hashtagilla #ostakoskista – voit tietenkin itsekin jakaa valikoimaasi rohkeasti someen! Kampanjaa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen ja yritysten toiveiden mukaan. Mikäli sinulla on hyvä idea kampanjan tiimoilta tai tahdot tilata kampanjamateriaalia yrityksesi käyttöön, ota yhteyttä Matti Lintulaan (matti@lintulan.com)