Etsi

Nuorten Yrittäjien Get Together -ohjelmaan huippunimiä

Elokuun lopulla Hyvinkäällä järjestettävä nuorten yrittäjien valtakunnallinen päätapahtuma Get Together kerää nuoremman yrittäjäpolven verkostoitumaan, oppimaan uutta ja vaihtamaan vapaalle. Tapahtuman esiintyjät edustavat monipuolisesti nuorta, eteenpäin katsovaa yrittäjyyttä.

Viikonlopun ohjelma on rakennettu niin, että yrittäjät saavat jotain uutta omaan työhönsä yrittäjiniä. Lisäksi tapahtuma pureutuu viihteen tekemiseen. Teemoja on muodista musiikkiin ja elokuvasta teknologiaan ja tapahtumiin.

Uutta mediaa tapahtumassa edustavat tubettajatuottaja Troot Networkin toimitusjohtaja Joona Haatainen, YouTuben kautta näkyvyyttä hakevat yrittäjät Tia-Maria Sokka alias Tinze ja Auto-Heikkilän Ville Heikkilä sekä City-lehden ja sen mediakokonaisuuden takaa löytyvä Ilkka O. Lavas.

Tapahtumatuotantoa esittelevät Nordic Business Forumin toinen perustaja Jyri Linden ja Juhlaguru-yrityksen vetäjä Jenna Antinmaa. Viihdeteknologioista kertovat internetin kautta toimivan karaokepalvelu Singan perustaja ja toimitusjohtaja Atte Hujanen ja Elisa Viihteen liiketoimintapäällikkö Tero Lehtonen.

Tapahtuman juontaa somepersoona Joonas Pesonen.

Uusi media yhdistää melkein minkä tahansa liiketoiminnan ja median. Se on nopeasti muuttuva ala, jota jokaisen yrittäjän kannattaa pitää silmällä.

– Kannattaako näkyvyyttä hakea omassa mediassa vai kumppaneiden kautta ja mitkä ovat median tulevaisuuden suunnat tällä hetkellä? Ainakin nämä kysymykset avaamme yrittäjille, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai kertoo.

Lisää esiintyjiä varmistuu pitkin kevättä. 

Huipputarjous lipuista Uudenmaan Yrittäjille

Seuraa puhujatilanteen kehittymistä ja fiilistele etukäteen GT-tunnelmaa Facebookin tapahtumassa Get Together 2018 ja Instagramissa #gt18 gt18yrittajat.

Uudenmaan Yrittäjien jäsenyrittäjille on tapahtumasta voimassa huipputarjous - kahden päivän lipusta 50 euron alennus koodilla GT18UY. Tarkistamme jäsenyyden.

Lue lisää täältä.