Miten palkkaan ja pidän hyvät työntekijät?

KENELLE? Neliosainen koulutus on suunnattu yrittäjille sekä henkilöstöjohtamisesta vastaaville työntekijöille

MITÄ? Koulutuksen avulla pyritään tukemaan pk-yritysten kykyä rekrytoida onnistuneesti huomioiden tekniikat, lainsäädäntö ja brändin elementit. Koulutuksessa pyritään kehittämään yritysten työnantajana toimimisen taitoa, auttamalla tunnistamaan työnantajamielikuvaa ja miten sitä voisi kehittää. Koulutus on maksuton.

8.2.2023 klo 9 – 12 Moderni rekrytointi
Ensimmäisellä kerralla käymme läpi millaista rekrytointi on 2020-luvulla. Koulutuksessa syvennymme siihen, miten rekrytointi on muuttunut viime vuosina ja mitä työnantajilta nykypäivänä odotetaan. Osallistujat saavat käytännön työkalut modernin rekrytointiprosessin suunnitteluun, toteutukseen ja onnistumisen mittaamiseen.

1.3.2023 klo 9 -12 Rekrytoinnin lainsäädäntö ja GDPR
Kattava tietopaketti rekrytoinnissa huomioonotettavasta lainsäädännöstä, hyvistä ja eettisistä toimintatavoista ja tietosuojasta. Opit vastuulliset ja kunnioittavat haastattelukäytänteet, joilla varmistat sen, että saat ehdokkaastasi mahdollisimman hyvän ja kattavan kuvan prosessin aikana.

22.3.2023 klo 9 – 12 Sisäinen ja ulkoinen työnantajabrändi
Taistelu osaajista käy kuumana monilla toimialoilla, ja työntekijöitä on haastava löytää. Tiedätkö sinä, mikä tekee juuri teistä houkuttelevan työnantajan osaajille? Koulutuksessa opimme keinoja tunnistaa yrityksemme kilpailuedun osaajamarkkinoilla – miksi osaavimmat työntekijät haluaisivat tulla juuri meille, ja miksi nykyiset työntekijämme valitsevat pysyä meillä?

5.4.2023 klo 9 – 12 Työnantajamielikuvan kehittäminen
Koulutuksessa käymme läpi kuinka lähteä liikkeelle työnantajabrändäyksessä ja rekrytointimarkkinoinnissa. Syvennymme myös siihen, millaisia vaikutuksia rekrytoinnilla voi olla (hyvässä ja pahassa) maineellenne sekä potentiaalisten työntekijöiden että asiakkaidenne keskuudessa ja kuinka välttää sudenkuopat rekrytointiviestinnässä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Ensisijaisesti toivomme, että osallistujat sitoutuisivat koko koulutukseen, koska sisältö on suunniteltu rakentuvan aina edellisen koulutuspäivän jatkoksi. Jos kuitenkin haluat ehdottomasti osallistua vain tiettyyn koulutukseen, sekin on mahdollista. Koulutukset pidetään paikan päällä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolla, osoitteessa Isokatu 4.