Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Tehdään yhdessä tulevaisuuden työelämää Etelä-Savoon

Etelä-Savon Yrittäjien vuosi 2024 käynnistyy uuden hankkeen aloituksella. ES-TYKY hanke on ainutlaatuinen yhteistyöprojekti, jossa kolme keskeistä toimijaa yhdistävät voimansa tukemaan työllisyyttä ja yritysten kehitystä Etelä-Savon alueella. Hankkeen toteuttavat Kuntoutussäätiö, Uutta Elämää Group ja Etelä-Savon Yrittäjät ry, joilla kullakin on tärkeä ja erityinen rooli hankkeen onnistumisessa.

Etelä-Savon alueen yrityksenä sinulla on mahdollisuus olla mukana ES-TYKY hankkeessa, joka on suunniteltu tukemaan yritysten rekrytointeja ja edistämään työnantajaimagon kehittämistä. Työvoiman monipuolisuus ja työtehtävien sovittaminen ovat avainasemassa nykypäivän työmarkkinoilla. Hankkeessa tarjoamme tukea työvoiman integroimiseen työyhteisöönne sekä autamme hankkeen työkykykoordinaattorien kautta työtehtävien mukauttamisessa, jotta voitte hyödyntää laajemman työvoiman potentiaalia.

ES-TYKY hanke tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua koulutusohjelmiin, jotka tarjoavat tietoa työllistämisen moninaisuudesta ja parhaista käytännöistä. Pääsette osaksi laajaa ammattilaisten verkostoa, joka tukee yritysten kasvua ja kehitystä. Lisäksi varustamme teidät valmiuksilla vastata tulevaisuuden työmarkkinoiden muutoksiin ja hyödyntää uusia työllistämismalleja tukien näin yrityksenne kestävää vastuullista kasvua ja kehitystä. Hankkeessa kartoitetaan laajasti yritysten tarpeita ja otamme mielellään lisää yrityksiä mukaan jo hankkeen alkutaipaleelle.

Jos yrityksesi kärsii työvoimapulasta, on kokenut rekrytoinneissa haasteita tai kaipaa lisätietoa työnantajaimagon kehittymisestä siten, että työnhakijat suorastaan koputtelevat ovelle, niin kannattaa seurata tämän hankkeen tiedotusta esimerkiksi Etelä-Savon Yrittäjien nettisivuilta.

Meidän tavoitteemme on luoda ympäristö, jossa yrityksenne ei ainoastaan selviydy, vaan todella kukoistaa, tarjoten samalla arvokkaan resurssin – osaavan ja monipuolisen työvoiman.

Lisätietoja:

Heidi Loukiainen, aluejohtaja, Etelä-Savon Yrittäjät