Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Asumisen esittely- ja tonttipäivä 18.6.2017

TERVETULOA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI LAPUAN ASUMISEN ESITTELY - JA TONTTIPÄIVÄÄN SUNNUNTAINA 18.6.2017


Lapuan kaupunki järjestää asumisen esittely- ja tonttipäivän sunnuntaina 18.6. 2017  klo 11.00-16.00 Lapuan urheilutalolla.  Päivän tarkoituksena  on esitellä  Lapuan asumisen mahdollisuuksia  potentiaalisille asiakkaille, niin tuleville asukkaille kuin nykyisillekin.

Lisähoukuttimena  esittelyyn osallistuneille  tarjotaan   ilmainen sisäänpääsy Epop Park - kesäuimalaan.  Kyseisenä päivänä koko kesäuimala on  varattu ainoastaan ja vain esittelytilaisuuteen osallistuneille.

Lähde  mukaan näytteilleasettajaksi. Ei osallistumismaksuja!

Mainosvälineet  valiutuvat  näytteilleasettajien esitysten mukaan, lähtökohtaisesti  Lapuan Sanomat, Ilkka ja  some-mainonta. Toivon, että kaikki mukaan lähtevät  viestisivät tilaisuudesta myös omissa kanavissaan,  omilla verkko- ja facebook-sivuillaan.   Printtiin ja muuallekin  voidaan laittaa yhteismainos,  jos innostuneisuutta riittää.  Viestiä (ks kuva yllä)  tulevasta tapahtumasta on jo  urheilutalon aulatiloissa, Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa ja kaupungin teknisessä keskuksessa sekä kaupungin verkkosivuilla.

Ilmoitathan sitovasti mukaan lähdöstäsi  viimeistään 3.6. mennessä. Kiitos!

Asiaan liittyvät  esitykset ja ehdotukset ovat tervetulleita. Tehdään yhdessä vetovoimainen asumisen tapahtuma.


Terveisin

LAPUAN KAUPUNKI
Mervi Mikkola
Yhteyspäällikkö
p. 044-438 4052


Lapuan kaupunki
Poutuntie 8
62100  LAPUA