17.11.2017 klo 09:57
Uutinen

SEINÄJOEN YRITTÄJÄT PALKITSI PUUSEPÄNLIIKE MÖÖPELIN NUORET YRITTÄJÄT

Seinäjoen Yrittäjät palkitsi vuosikokouksen yhteydessä ansioituneet nuoret yrittäjät Kalle Iskalan ja Konsta Keskitalon Puusenpänliike Mööpelistä.

Nuoret perustivat yrityksen vasta kuluvan vuoden maaliskuussa, mutta he ovat jo ehtineet osalllistumaan Habitare-messuille ja palkkaamaan henkilökuntaa. Alkuvaiheen talosänkyjen somehuomio sai yrityksen tilauskirjat täyttymään vauhdilla. Seinäjoen Käsityömessuilla heidät palkittiin Vuoden Käsityöyrittäjänä.

13-vuotiaiden yrittäjien mielestä parasta yrittäjyydessä on se, ”että saa olla itsensä johtaja”. Iskala ja Keskitalo pitävät mahtavana sitä, että heitä arvostetaan ja otetaan huomioon eri tavoilla.

Tulevaisuudessa he eivät ole varmoja, että lähtevätkö puusepänalalle vai jonnekin muualle. Yrittäjyyden avulla ovet ovat avoinna moneen suuntaan.

Seinäjoen Yrittäjät ry teki viime vuonna päätöksen kohdentaa muistamisvarat yrittäjyyttä edistäviin tekoihin. Yrittäjän päivän juhlassa 5.9.2017 palkittiin 4H-yrittäjät Elisa Kristola ja Aki Parviainen. Lue uutinen.