5.9.2018 klo 13:08
Uutinen

Haaste: Haussa 10 yritystä kaupungin markkinointiin!

Seinäjoen Yrittäjät ry lähtee taklaamaan osaajapulaa kertomalla alueen yritysten työntekijöiden muuttajatarinoita innostavilla videoilla.

Onko yrityksessäsi muualta muuttanut työntekijä, joka ei vaihtaisi Seinäjokea enää mihinkään? Mikä tekee Seinäjoesta parhaan paikan asua ja elää? Entä mikä tekee teidän yrityksestänne alueen parhaan työpaikan?

-TechTeamin ideointiryhmässä nousi idea siitä, että buustataan teknologia-alan työnantajamielikuvaa yhdessä. Uusien osaajien houkuttelu kaupunkiin on yhteinen asia. Työpaikka ei ole ainut asia minkä perässä tänne tullaan vaan pitää kertoa myös muista kaupungin palveluista, kertoo pj Ossi Viljanen.

Videot tuotetaan yhteistyössä kaupungin ja Into Seinäjoen kanssa.

-Yhteistuotantona saamme vaikuttavan videosarjan ja enemmän näkyvyyttä Seinäjoella oleville työmahdollisuuksille. Videoita jaetaan kaupungin markkinointikanavissa ja yritys voi itse hyödyntää niitä buustatakseen työnantajamielikuvaansa, kertoo projektista vastaava Piia-Marika Jokela Intolta.

Mukaan toimintatonnilla

Seinäjoen Yrittäjät haastavat nyt kymmenen yritystä mukaan yhteiseen tekemiseen. Yrityksen rahoitus on 1000 € ja sillä saa:

-Videotuotanto (käsikirjoitus, kuvaus, editointi)

-Näkyvyys videotuotantoon liittyvässä viestinnässä medioihin (mitkä yritykset mukana, miten projekti etenee jne.)

-Valmis video (työntekijän tarina, logo). Lopullinen video kestoltaan 1 min, jolloin sen hyödynnettävyys eri somekanavissa on paras.

-Näkyvyys videolle Seinäjoen Yrittäjien, Seinäjoen kaupungin, Into Seinäjoen sähköisissä kanavissa sekä rekrytointitapahtumissa

Ota yhteyttä: koordinaattori Kaisa Metsänranta, puh. 040 765 9716 / info@seinajoenyrittajat.fi