Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Seinäjoen yrittäjä! Perustimme paikallisen Kriisin yli -ryhmän yrittäjien avuksi

Into ja Seinäjoen Yrittäjät ovat yhdessä valmiina auttamaan yrityksiä, joiden toimintaa koronaepidemia alkaa halvaannuttaa. Olemme perustaneet kriisin yli -ryhmän, joka ottaa vastaan yrittäjien yhteydenottoja ja neuvoo eteenpäin. Verkkosivuillamme on ryhmän jäsenten yhteystiedot.

Into ja Seinäjoen Yrittäjät ovat yhdessä valmiina auttamaan yrityksiä, joiden toimintaa koronaepidemia alkaa halvaannuttaa. Olemme perustaneet kriisin yli -ryhmän, joka ottaa vastaan yrittäjien yhteydenottoja ja neuvoo eteenpäin. Verkkosivuillamme on ryhmän jäsenten yhteystiedot. Ydinryhmän lisäksi käytössä ovat luonnollisesti kaikki asiantuntijamme. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien alueen yrityksiä palvelevien viranomaisten kanssa.  

– Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme, että kaikki yritykset selviävät tämän hankalan vaiheen yli. Olemme itsekin aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja käymme läpi niiden tilannetta ja tarpeita, Inton toimitusjohtaja Leena Perämäki toteaa. 

– Katse on vahvasti tulevaisuudessa. Positiivisessa tulevaisuudessa. Kun yritykset selviävät alkushokista, ne voivat jopa keksiä uusia liiketoimintamalleja ja olla kriisin jälkeen aiempaa vahvempia, yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen näkee. 

Olemme koonneet kriisin yli -verkkosivun ja sinne yhteystiedot sekä Inton että yrittäjien neuvojiin ja linkit valtakunnallisten organisaatioiden koronaverkkopalveluihin.

Tiedot täydentyvät, joten kannattaa käydä katsomassa päivittyneitä sivustoja.

Olemme myös koonneet lyhyen tsekkaus- ja toimenpidelistan, jolla voi lähteä liikkeelle: 

https://intoseinajoki.fi/kriisin-yli/

Palvelunumero on 020 1244 000. Se on toiminnassa perjantaiaamusta 20.3.2020 klo 8 alkaen.

Muistetaan! Kriisi on aina myös mahdollisuus. Joillakin yrityksillä on nyt kiireempi kuin koskaan. Se suotakoon! Ja toivotaan, että poikkeuksellinen aika on poikkeuksellinen lyhyydeltään. Ja koska olemme kaikki myös kuluttajia, kulutetaan lähiyrittäjien palveluita. 

 

Lisätietoja:

Leena Perämäki, Into Seinäjoki, puh. 0400 675 121

Ossi Viljanen, Seinäjoen Yrittäjät, puh. 050 343 3888