Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Seinäjoen Yrittäjien koordinoima perinteinen Komiat Karkelot ostostapahtuma toteutetaan verkossa

Poikkeukselliset olot vaativat uudistumista perinteikkäältä ostostapahtumalta. Komiat Karkelot on nyt Komiat Karkelot Online.

City Teamin ja Seinäjoen Yrittäjien operoima Komiat Karkelot ostostapahtuma järjestetään tänä keväänä verkossa. Nettitapahtuma toteutetaan Facebookissa Komiat Karkelot ostostapahtuma Seinäjoella -sivustolla.

Jokaiselle mukana olevalle yritykselle tehdään tapahtuman sivustolle oma myyntikansio, johon yritykset lataavat yrityskohtaiset tarjoukset. Yritykset vastaavat itse omien kansioiden sisällöstä ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Myyjälle voi vaikkapa laittaa kommenttikenttään lisäkysymyksiä tuotteesta tai ilmoittaa halusta ostaa tuote. Tämän jälkeen myyjä ottaa asiakkaaseen yksityisviestillä yhteyttä sopiakseen kaupan ja tuotteen toimituksen.

Tapahtuman Facebook sivuille on järjestetty myös erilaista oheisohjelmaa videoiden ja kilpailujen muodossa.

- Olemme jo pitkään miettineet tapaa uudistaa perinteistä tapahtumaa. Näiden poikkeusolojen myötä tarve uudistumiselle tuli nopealla aikataululla. Missään nimessä emme halunneet jättää tapahtumaa kokonaan järjestämättä, sillä nyt jos koskaan paikalliset yrittäjät tarvitsevat tukea kaupankäyntiin ja markkinointiin, sanoo Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsänranta.

- Uskon, että tästä tulee hyvä tapahtuma ja saamme mukavasti ihmisiä ostoksille turvallisesti netin kautta. Jos tapahtuma toimii hyvin niin otamme varmasti tästä reppuun ideoita myös tuleviin kauppatapahtumiin, Metsänranta toteaa.