Mikkelin yhteistyökumppanit
1.11.2019 klo 21:02
Uutinen

Casemet Oy on Mikkelin Vuoden yritys 2019

Mikkelin Yrittäjät palkitsee perinteisesti vuosittain Mikkelin Vuoden yritys -palkinnolla ansioituneen mikkeli-läisen yrityksen tai yrittäjän. Vuoden 2019 Mikkelin Vuoden yritys on Casemet Oy.

Casemet Oy on suomalainen kahden perheen perheyritys, joka on perustettu 2016. Yrityksen juuret juontavat aika tarkalleen kahdeksan vuoden takaiseen aikaan, vuoteen 2011, jolloin Kokkosen ja Hyyryläisen perheistä tuli yrittäjiä. Mm. yrityskauppojen kautta yritys on kasvanut nykyiseen muotoonsa ja saanut nykyisen nimen. Yritykseen on kertynyt vuosikymmenten aikana rutkasti osaamista, joka on luonut vankan pohjan vastuulliselle yrittäjyydelle.

Mikkelin Yrittäjien hallitus nostaa palkintoperusteluissa esiin, että Casemet Oy:llä on kasvu- ja kehityshalukkuutta. Yrityksellä on hyvä tuloksentekokyky perinteisellä teollisuuden alalla ja toimintaa on Suomessa useammalla paikkakunnalla sekä lisäksi Casemetilla on tehdas myös Virossa. Osa tuotannosta menee vientiin. Työntekijöitä Mikkelissä on n. 150 henkilöä sekä Riihimäellä ja Pärnussa yhteensä noin viisikymmentä.

Casemet Oy:n talousjohtaja Heli Hyyryläinen kertoo, että Casemet arvostaa saatua palkintoa kovasti. Se on kiitos pitkäjänteisestä ja kasvuun tähdänneestä työstä. Menestyksen taustalta löytyy periksiantamattomuus ja rohkeus tehdä isoja ratkaisuja.

Casemet Oy on merkittävä työnantaja Mikkelissä. Ja ilman tuota osaavaa ja pätevää henkilökuntaa ei yritys voi menestyä. Sekä Jukka Kokkonen että Heli Hyyryläinen kiittävät henkilökuntaa, ilman heitä ei oltaisiin tässä missä nyt ollaan.

Palkinto luovutettiin perjantaina 1.11. pidetyissä Mikkelin Yrittäjien pikkujouluissa. Palkinnon vastaanottivat Casemet Oy:ltä Anne Kokkonen ja Heli sekä Jukka Hyyryläinen.

Lisätietoja:
Jari Somero, puheenjohtaja Mikkelin Yrittäjät, p 0400 805540, mikkeli@sotka.fi
Jukka Kokkonen, toimitusjohtaja, Casemet Oy, p.044 3211710, jukka.kokkonen@casemet.fi