Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kymenlaakson Ideakilpailu rohkaisee luovuuteen

Kymenlaakson Ideakilpailun tarkoituksena on rohkaista innovatiivisuuteen ja luovuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla innovaatioita, keksintöjä tai ideoita, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia. Ehdotuksen sisältöä ei rajata, tavoitteena on, että ehdotuksissa otetaan huomioon seuraavat Kymenlaakson alueelliset kehittämisen painopisteet: kestävä kehitys sekä logistiikan, biotalouden ja digitaalisuuden mahdollisuudet. Parhaat ideat palkitaan joulukuussa 2020 Kymenlaakson Innovaatioseminaarissa.

- Ehdotus voi olla esimerkiksi tekninen ratkaisu, tuote tai palvelu tai oleellinen tuote- tai palveluparannus tai perusteltu idea. Ehdotuksen pitää kuitenkin olla uusi, aiemmin julkaisematon ja toteuttamaton”, kertoo yritysneuvoja Jukka Antila, Kouvola Innovationista.

Kilpailuaika on 15.9.-15.11.2020. Liikeidea-ja keksintösarjojen voittajat palkitaan 3.000 €:n InnoSuomi-palkinnoilla. Lisäksi ideasarjassa jaetaan muutama 300 €:n kannustinpalkinto.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Kymenlaakson innovaatioverkostoon kuuluvat toimijat: kehittämisyhtiöt Cursor Oy ja Kouvola Innovation Oy, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Aikuiskoulutus Taitaja, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami, Kouvolan seudun ammattiopisto, Kymen Innovaatioyhdistys ry, Kymen Yrittäjät ry ja Keksintösäätiö.

Kilpailua koskevat kysymykset tulee toimittaa sähköpostilla   ja    viimeistään 15.10.2020. Kysymykset ja vastaukset ovat nähtävillä 20.10.2020 lähtien Kinnon ja Cursorin sivuilla.

Tutustu kilpailun sääntöihin ja lähetä ehdotuksesi 15.11.2020 mennessä osallistumislomakkeella.

Lisätiedot:

Antila Jukka                             
Yritysneuvoja
         
+358 20 615 6365                                                             

Marja Holopainen
Asiantuntija

+358 40 190 2514