10.11.2020 klo 09:57
Uutinen

Kari Jääskeläinen Kymen Yrittäjien aluejohtajaksi

Kymen Yrittäjät ry:n aluejohtajaksi on nimitetty hallintotieteiden maisteri Kari Jääskeläinen. Jääskeläinen aloittaa aluejohtajan tehtävässä 15. marraskuuta 2020. Aluejohtajan tehtävä on johtaa yrittäjien maakunnallista edunvalvontaa Kymenlaaksossa ja tukea yrittäjien paikallisyhdistysten toimintaa edunvalvontatyössä.

Kari Jääskeläisellä on pitkä kokemus ja osaaminen edunvalvonnasta, päätöksenteosta, viestinnästä ja järjestötyöstä. Jääskeläinen on aiemmin työskennellyt Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkönä, johtajana Elinkeinoelämän keskusliitossa ja toiminut useiden ministereiden erityisavustajana. Hänellä on laaja kokemus myös eri ministeriöistä.

Kymen Yrittäjien aluejohtajan vakanssiin oli suuri kiinnostus. Hakijat olivat mielenkiintoisia ja varteenotettavia jokainen. Maakunnallisena vaikuttajana aluejärjestö on paikallisyhdistysten tukena nostamassa yrittäjyyttä Kymenlaaksossa
–Halusimme aktiivisen aluejohtajan, jolla on edunvalvonta osaamista ja taitoa rakentaa paikallisten luottamushenkilöiden kanssa yritteliästä maakuntaa, totesi Kymen Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen.

Aluejohtajaksi haettaville heitettiin haaste esitellä näkemyksiään jäsenkunnan kasvattamisessa ja viestinnässä. Siihen Jääskeläinen toi pitkän kokemuksensa kautta konkreettisimpia eväitä.
–Yrittäjien maakunnallinen ja paikallinen edunvalvontatyö on innostava työsarka, toteaa Jääskeläinen.
– Tulevassa työssä on paljon tuttuja elementtejä, mutta edessä on myös paljon uuden oppimista.

Hän korosti, että tärkeintä on pitää mielessä ajatus, missä vain yrittämällä ja investoimalla Suomi menestyy ja nousee jaloilleen koronan jälkeen.

Kymen Yrittäjät on yksi kahdestakymmenestä Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Kymen Yrittäjät ry on toiminut pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvojana ja tiedonvälittäjänä Kymenlaaksossa jo kahdeksan vuosikymmentä. Kymen Yrittäjät muodostaa yhdeksän paikallisyhdistystä. Jäseniä on kaikkiaan noin 2 000. Kymen Yrittäjien toimisto sijaitsee Kouvolassa.