Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Vuoden 2017 Yrittäjäpalkitut

Vuoden Yrittäjänä palkittiin Haminan Puupojat Oy, Vuoden Nuorena Yrittäjänä palkittiin valokuvaaja Sofia Virtanen sekä Yksinpuurtajan palkinnon sai kampaamoyrittäjä Satu Iivari. Onnea palkituille!

Haminan Yrittäjät jakoivat vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot

Haminan Yrittäjät jakoivat vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot Kymen Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa Haminan Reserviupseerikoululla lauantaina 7.10.2017.

Vuoden Yrittäjänä palkittiin Haminan Puupojat Oy. Vuonna 2008 perustettu yritys myy puutavaraa ja rakennustarvikkeita sekä sisustus- ja rautakauppatuotteita. Yrityksen menestyksen salaisuus ovat hyvät ja luotettavat työntekijät, asiakaslähtöinen palvelu ja monipuolinen tuotevalikoima. Yrittäjät Kai Saarinen ja Jouni Johansson ovat päivittäin itse mukana asiakastyössä ja kuuntelevat asiakkaita ja heidän toiveitaan. Jokaisella myyjällä on kokonaisvastuu asiakkaasta myyntitapahtuman alusta loppuun ja palvelu on joustavaa. Yrityksen liikevaihto on kymmenkertaistunut vuodesta 2009 tämän vuoden ennusteen ollessa 3 miljoonaa.

Vuoden Nuorena Yrittäjänä Haminan Yrittäjät palkitsi valokuvaaja Sofia Virtasen. Yksinyrittäjänä toimiva nuori innovatiivinen yrittäjä tarjoaa valokuvauspalveluita Haminan ja Kotkan seudulla. Muotokuvien ja kehysten ohella tuotevalikoimaan kuuluvat ilma- ja videokuvaukset. Sofia Virtanen panostaa koulutukseen ja hän on vahva verkostoituja ja pitkäjänteinen osaaja. Yrittäjän positiivinen asenne näkyy myös töissä.

Haminan Yrittäjien Vuoden 2017 Yksinpuurtajan palkinnon sai kampaamoyrittäjä Satu Iivari. Vuonna 1988 perustettu Kampaamo Satu tarjoaa kampaamopalveluja, kuten hiustenleikkausta, - värjäystä ja -kiharrusta, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä korvien rei’itystä. Kampaamossa on myynnissä laaja valikoima kotimaisia hiustenhoitotuotteita. Yrittäjä on saavuttanut asiakkaiden luottamuksen hyvällä asiakaspalvelulla. Satu Iivarilla on korkea ammattitaito, jota hän ylläpitää lisäkoulutuksilla.