Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digi

Rovaniemen Yrittäjät etsii digitaalisen viestinnän harjoittelijaa

Etsimme vahvistusta digitaaliseen viestintäämme. Tehtävässä osallistut Rovaniemen Yrittäjät ry:n sosiaalisen median (Instagram, LinkedIn, Facebook) sisällöntuotantoon ja ylläpitoon. Lisäksi harjoittelussa perehdytään verkkosivujen sisällöntuotantoon, sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien viestintätehtäviin.

Rovaniemen Yrittäjät ry:n jäsenenä on tällä hetkellä yli 800 rovaniemeläistä yrittäjää. Tehtäviimme kuuluu mm. valvoa yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Keskusjärjestöömme Suomen Yrittäjiin kuuluu 115 000 yritystä. Aluejärjestömme Lapissa on Lapin Yrittäjät.

Toimimme työssämme joustavasti ja nykyaikaisesti. Emme sido työn tekoa tiettyyn aikaan ja paikkaan, vaan voimme yhdessä pohtia tekemiselle parhaat mahdolliset puitteet. Käyttöösi saat älypuhelimen, mutta toivoisimme oma kannettavan tietokoneen käyttöä.

Tarjoamme sinulle

- Laajan, arvokkaan ja vaikutusvaltaisen verkoston

- Innostuneen ja motivoituneen tiimin

- Paikan, jossa voit näyttää ja osoittaa kykysi valtavalle paikalliselle yritysverkostolle

- hyvät kontaktit Rovaniemen alueelle 

- Joustavan työympäristön, jossa voit itse vaikuttaa työhösi

Tehtävässä osallistut Rovaniemen Yrittäjät ry:n sosiaalisen median (Instagram, LinkedIn, Facebook) sisällöntuotantoon ja ylläpitoon. Lisäksi harjoittelussa perehdytään verkkosivujen sisällöntuotantoon sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien viestintätehtäviin. Harjoittelu sisältää niin ulkoista kuin sisäistä viestintää, joten myös digitaalisen uutiskirjeen sisällöt tulevat olemaan osa harjoittelua.

Arvostamme tuoreita ideoita ja luovuutta jäsenistömme tehokkaampaan tavoittamiseen, sekä itseohjautuvaa ja rohkeaa työotetta. Hyvät viestinnälliset taidot ja digityövälineiden tuntemus, sekä mahdollisuus toteuttaa harjoittelua etänä ovat avainasemassa tehtävässä.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja yhteydenotot:

Puheenjohtaja Johanna Niemelä
+358 40 758 5456