23.5.2017 klo 14:06
Uutinen

Noormarkun Yrittäjien toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Lue lisää toimintasuunnitelmastamme (Kuvan akvarellityö Markku Mäkelä)

Toimintasuunnitelma 2017

Yhdistyksemme on Porin Noormarkun kaupunginosassa toimivien yrittäjien ja yksityisessä omistuksessa olevien yritysten yrittäjä- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja. Valtakunnallinen keskusjärjestömme on Suomen Yrittäjät ja aluejärjestömme on Satakunnan Yrittäjät.

Pyrimme vaikuttamaan päätöksentekoon järjestäytyneiden yrittäjien aktiivisella yhteistoiminnalla, yhteistyössä erilaisten paikallisten yhdistysten kanssa tehtävällä yhteistyöllä.

Toimintasuunnitelma on rakennettu huomioiden Suomen Yrittäjien sekä Satakunnan Yrittäjien strateginen suunnittelu sekä painopisteet, huomioiden eri osa-alueet paikallisella tasolla, Noormarkun Yrittäjien näkökulmasta.

Tuloksellisin vaikuttaja

Kuntavaalit

Pyrimme saamaan mahdollisimman monia yrittäjiä osallistumaan ehdokkaaksi kuntavaaleihin ja auttamaan heitä erilaisissa vaaliprojekteissa.

Sote-uudistus

Pyrimme osallistumaan jo varhaisessa vaiheessa sote-uudistukseen ja vaikuttamaan päätöksiin yrittäjien näkökulmasta, nostaen esiin valinnanvapauden, palvelusetelit sekä kokonaispaketit pienyrittäjät huomioiden.

Asiantuntijaryhmät

Osallistumme erilaisiin asiantuntijaryhmiin ja tuomme oman osaamisemme alan kehittyviin näkymiin. Porin kaupungin ja yrittäjien yhteistyön jatkaminen. Osallistuminen Porin Yrittäjien ja Lavian Yrittäjien yhteistilaisuuksiin ja edunvalvontaan Porin kaupungissa.

Nimikkoyrittäjät

Jatkamme yhteistyötä Satakunnan kansanedustajien kanssa yhteisissä tapaamisissa.

Ainutlaatuinen yrittäjien verkosto

Tapahtumat, virkistys, jazz-risteily, markkinat, joulunavaus

Järjestämme erilaisia tapahtumia vuoden mittaan, suunnitellusti vuosikellon mukaan ja osallistumme niihin mahdollisimman monimuotoisesti. Perinteiseksi on jo muodostunut mm. jazz-risteily, Noormarkun markkinat sekä joulunavaus ja muita virkistystapahtumia järjestetään jäsenistön halukkuuden mukaisesti.

Noormarkun markkinoiden toimintamalleja ja yhteistyötä eri paikallisten yhdistysten kanssa kehitetään edelleen. Otamme myös aktiivisesti osaa muiden yhdistysten järjestämiin tapahtumiin.

Yrittäjyyskasvatuksen edistäminen

Osallistumme omaa ammattitaitoa ja kokemusta hyödyntäen auttamaan yrittäjyyskasvatuksen onnistumista lapsille ja nuorisolle. Toimimme koulujen kanssa yhteistyössä ja huomioimme uuden ops:n ja sen tuomat muutokset myös yrittäjyyskasvatuksessa.

Markkinointi ja viestintäkanavat

Edelleen jatkamme yhdistyksen markkinoinnin ja viestinnän kehittämistä. Hyödynnämme erilaiset koulutukset ja jatkamme kotisivujemme, facebookin ja muiden viestintä välineiden parantamista. Jäsenkirjeet pyrimme jatkossa lähettämään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Myös median kanssa jatkamme yhteistyön kehittämistä. Pyrimme lisäämään paikallisten yritysten näkyvyyttä mahdollisen hankkeen avulla.

Jäsenhankinta

Parannamme jäsenhankintaa ja laadimme asiasta suunnitelman, jonka toteutamme vuoden 2017 aikana. Pyrimme kartoittamaan ja selventämään jäsenlistamme ajantasalle sekä kontaktoitua heidät paikallistasolla. Tavoitteemme on saada yksi jäsen enemmän 1.1.2018 kuin 1.1.2017. Jäsenetuja tullaan harkitsemaan uudelleen sekä seuraamme jäsenien tyytyväisyyttä erilaisin mittarein.

Sitoutuneet asiantuntijat ja hallituksen jäsenet

Hallituksen jäsenet toimivat sitoutuneesti yhteisen hyvän, Noormarkun Yrittäjät Ry:n ja yleensä yrittäjien puolesta pitkälti vapaaehtoistyönä. Pyrimme saamaan uusia sekä aktiivisia jäseniä joukkoomme, jotka antavat toimintaamme asiantuntijuutensa. Nykyisen jäsenistön aktivointi sekä etuisuuksien lisäämisestä huolehtiminen on eräs tavoitteistamme tälle vuodelle. Hyödynnämme toimivaa yhteistyökumppaniverkostoamme.

Ylivoimainen yrittäjän tuki

Koulutukset

Markkinoimme ja viestitämme aktiivisesti erilaisista koulutuksista mitä aluejärjestömme järjestää. Itse emme tule järjestämään koulutuksia, sillä Satakunnan yrittäjät järjestää niin paljon hyviä koulutuksia. Yksi suurimmista vuonna 2017 järjestettävistä koulutuksista tulee olemaan digibusiness.

Sukupolvenvaihdospalvelun hyödyntäminen

Pyrimme jakamaan tietoa jäsenistöllemme sukupolvenvaihdospalvelusta ja saamme jatkajia tai uusia ostajia paikallisiin yrityksiin.

Talous

Yhdistyksen taloutta tullaan jatkossakin seuraamaan tarkkaavaisesti.