9.2.2017 klo 10:31
Uutinen

Porin Yrittäjät ry on valinnut Porin vuoden yksinyrittäjän sekä Porin vuoden nuoren yrittäjän 2017

Porin vuoden yksinyrittäjä on personal trainer Ilkka Santahuhta. Hänen yrityksensä Ilkka Santahuhta Coaching toimii melko uudella yksilövalmennusalalla.Porin vuoden nuoreksi yrittäjäksi on valittu Jani Häkkinen. Hänen yrityksensä Karhu Sähkö Oy on perustettu 2009 ja on noussut nopeasti yhdeksi Satakunnan merkittävimmistä sähköalan ja teollisuuden kunnossapidon toimijaksi

Porin Yrittäjien mediatiedote 9.2.2017

Porin Yrittäjät ry on valinnut Porin vuoden yksinyrittäjän sekä Porin vuoden nuoren yrittäjän

Porin vuoden yksinyrittäjä on personal trainer Ilkka Santahuhta. Hänen yrityksensä Ilkka Santahuhta Coaching toimii melko uudella yksilövalmennusalalla. Porin Yrittäjien hallituksen tukiryhmä teki valinnan jäsenistön ehdotusten perusteella. Tässä joukossa Santahuhta sai useamman maininnan. Asiakkaat kiittävät Santahuhdan toimintaa. Hän tekee työnsä sydämellään ja haluaa, että asiakkaankin sydän voi hyvin. Valintaan vaikuttivat ammattitutkinto ja ammattiurheilutausta.
Ilkka Santahuhta toimi vuosia FC Jazzin edustusjoukkueen kapteenina.

Porin vuoden nuoreksi yrittäjäksi on valittu Jani Häkkinen. Hänen yrityksensä Karhu Sähkö Oy on perustettu 2009 ja on noussut nopeasti yhdeksi Satakunnan merkittävimmistä sähköalan ja teollisuuden kunnossapidon toimijaksi. Valintaan vaikuttivat hyvä asiakastyytyväisyys, laatujärjestelmä sekä kasvuhakuisuus. Häkkinen itse kertoo asiakastyytyväisyyden perustuvan keskustelevaan tapaan toimia.

Porin Yrittäjät ovat myöntäneet vuoden yksinyrittäjä ja vuoden nuori yrittäjä –palkintoja nyt neljä kertaa. Aiemmin vuoden yksinyrittäjäpalkittuja ovat olleet Käännöstoimisto Lingo, Miia Virtanen (2014), Porin kaupunkijuna Oy, Keijo Helle (2015) ja By Johanna Lehtinen (2016). Sekä aiemmat vuoden nuori yrittäjä –palkitut: Äänirasia Tapahtumantekijä Oy, Kalle ja Yrjö Nordling (2014), Kultasepänliike E. Lindroos Oy, Olli J. Lindroos (2015) ja Porin Huoltoteam Oy, Patrik Pippola (2016).

Porin Yrittäjien hallituksesta koostuvan tukiryhmän varapuheenjohtaja Jukka Hurrilan johdolla tekivät tämän vuoden lopullisen valinnan jäsenkyselyn pohjalta.

Porin Yrittäjät palkitsee Porin vuoden yksinyrittäjän ja vuoden nuoren yrittäjän tilaisuudessaan 10.2.2017 Porin Raatihuoneella.

Lisätetoja ja haastattelupyynnöt:

Porin Yrittäjät ry.

Jari Taimi, puheenjohtaja

puh: 050 597 7021

IS-Coaching Ky

Ilkka Santahuhta

puh: 0400 737 593

Karhu Sähkö Oy

Jani Häkkinen

puh: 041 437 3384