20.12.2017 klo 10:32
Uutinen

Yrittäjät Goes Teatteri Keväällä 2018

Rauman Yrittäjät ry ja Rakastunut Raumaan – kauppiaat järjestävät jälleen jäsenilleen elämyksellisen teatteri-illan 15.2.2018!

Tule ensimmäisten joukossa katsomaan Rauman Kaupunginteatterin uusi Lallis-musikaali. Ole nopea, sillä osa kevään näytöksistä on jo loppuunmyytyjä.

Esitys on to 15.2.2018 klo 19.00. Tapahtuman hinta on 44€, joka sisältää lipun sekä väliaikatarjoilut. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia joten ilmoittaudu vaikka heti!

Ilmoittautumiset 12.2. mennessä Tänne>>>>>>

Lisätietoa Lallis-musikaalista:

Legendaarinen keikkapaikka Köyliön Lallintalo herää henkiin Rauman Kaupunginteatterin lavalla. Lallis-musikaalin käsikirjoittavat Osku Valve ja Rauman Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Käsikirjoituksen tueksi on kerätty myös yleisön muistoja sanomalehti Länsi-Suomen lukijoille suunnatun kampanjan kautta.

Esitykseen vierailijoiksi on kiinnitetty Pauli Hanhiniemi, Mikko Töyssy ja Ninni Kekki. Rooleissa nähdään myös kaikki Rauman Kaupunginteatterin omat näyttelijät. Köyliöläistä verta työryhmään tuo Rauman Kaupunginteatteriin näyttelijäksi kiinnitetty Juha Kulmala.

Lallis-musikaalin tapahtumat sijoittuvat 80-luvulle ja aikakauden musiikki tulee kuljettamaan tarinaa tiiviisti. Musikaaliorkesteriksi on kiinnitetty Pauli Hanhiniemen Retkue. Parhaillaan ympäri Suomen keikkaileva kokoonpano julkaisi lokakuussa uuden albumin ”Pölyä, Hiuksia, Risuja”.