10.1.2018 klo 20:58
Uutinen

Yrittäjät järjestäytyivät uuteen toimikauteen

Yrittäjien tuore hallitus valitsi eilen varapuheenjohtajat ja työvaliokunnan toimintakaudelle 2018. Hallitukseen valittiin syksyllä kaksi uutta jäsentä. Satakunnan Yrittäjät valitsi tänään samaiset pestinhaltijat ja mukaan saatiin myös raumalaisväriä.

Rauman Yrittäjät ry:n ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Seija Aronen FresCo-Ravintoloista ja toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Harri Pettersson Rauman Tilataksipalvelusta. Varapuheenjohtajat kuuluvat hallituksen kokouksia valmistelevaan työvaliokuntaan ja heidän lisäkseen työvaliokunnassa istuvat puheenjohtaja Kimmo Vainio Asianajotoimisto Heikkilä & Co:sta, Sami Haapanen Rauman Top Security Service oy:stä ja Olli-Pekka Viljanen Rauman Konttoripalvelu oy:stä.

Yrittäjiä kuunnellaan herkällä korvalla

Rauman Yrittäjien toiminnan painopiste vuonna 2018 tulee olemaan jäsenten ääni:Tavoitteena on selvittää entistä kattavammin, mitä koko jäsenistömme yhdistykseltä odottaa ja toivoo. Tulosten perusteella pyritään vastaamaan nykyistä paremmin koulutusten ja tapahtumien suunnittelussa jäsentemme toiveita ja tarpeita.

Uutena avauksena tänä vuonna polkaistaan käyntiin maaliskuussa yrittäjien viihteellinen verkostoitumistapahtuma Busines Night in Rauma! Musiikillinen ilta järjestetään Brummissa ja se on avoin kaikille.

Raumalaisyrittäjä valittiin neljättä kertaa Satakunnan Yrittäjien yhdeksi varapuheenjohtajaksi

Juhlavuottaan viettävä Satakunnan Yrittäjien hallituksen järjestäytymiskokous oli tänään Raumalla. Satakunnan Yrittäjien hallituksessa raumalaisten edustajina ovat Merja Lovén Hoivakartta Oy:stä, Olli-Pekka Viljanen Rauman Konttoripalvelu Oy:stä, Mika Korhonen Turvatehdas Oy:stä ja Anna Suominen Rantalainen Oy:stä. Työvaliokuntaan valittiin raumalaisista Merja Lovén. Varapuheenjohtajaksi valittiin OP Viljanen nyt jo neljättä kertaa.

Pekka Palmu Silmäoptikot Palmulta valittiin syksyllä Suomen Yrittäjien hallitukseen ja työvaliokunnan jäseneksi. Palmu edustaa luottamuspestissään hyvinvointi- ja terveydenhoitoalan yrittäjiä ja hän on Suomen Yrittäjien kaupan valiokunnan puheenjohtaja.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Sari Mantere 044-7532680

puheenjohtaja Kimmo Vainio 044-3700377

Rauman Yrittäjät on olemassa jäsenyrityksiämme ja näissä yrityksissä toimivia yrittäjiä varten. Toimimme heidän äänitorvena paikallisessa yrittämistä koskevassa päätöksenteossa sekä ajamme heidän etuaan. Toimintamme missio on parantaa yrittämisen toimintaedellytyksiä ja yrittäjien asemaa. Teemme yhteistyötä lukuisten sidosryhmien, mm. Rauman kaupungin, alueen oppilaitosten ja muiden yrittäjäjärjestötahojen kanssa. Yhdistyksessämme on jäseniä n. 750.