13.9.2018 klo 11:21
Uutinen

Yhdessä teatteriin!

Onko liput syksyn odotetuimpaan teatteriesitykseen, Muukalaiseen hankkimatta? Rauman Yrittäjien kautta pääset katsomaan näytöstä lauantaina 22.9.2018 klo 18 hintaan 15e/hlö. Näytöksen on varannut Rauman käsi- ja pienteollisuusyhdistys ry, joka kutsuu yrittäjät mukaan katsomaan teatteriesitystä. Varaa lippusi ajoissa.

Unohtumattomia Topi Sorsakosken kappaleita

Rauman Kaupunginteatteri täyttyy syksyllä tunteikkaista sävelistä, kun Muukalainen saapuu kaupunkiin. Musiikkitarina kertoo rakkaudesta, kaipuusta, ihailusta ja ripustautumisesta. Tarinan keskiössä on Muukalaiseksi nimetty laulaja, joka on tullut elämänsä ja uransa kääntöpisteeseen. Kuka Muukalainen oikein on? Mistä hän tulee ja minne hän on matkalla?

Tunteisiin vetoava musiikkitarina pohtii myös haaveilua ja haaveisiin takertumisen seurauksia. Topi Sorsakosken levyttämät laulut istuvat tarinaan täydellisesti syvällä ja häpeämättömällä tunteellisuudellaan.

Muukalaisen roolissa nähdään Heimo Korhonen, joka tämän näytelmän myötä päättää upean uransa jäädessään viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Heimo aloitti Rauman Kaupunginteatterissa vuonna 1983 ja nyt 35 vuotta myöhemmin on hyvästien aika. Ja mikä olisikaan sopivampi tapa kuin Muukalaisen rooli tunteikkaassa musiikkitarinassa!

Myös näytelmän muissa rooleissa nähdään ja kuullaan tarinan arvolle sopivaa huippuosaamista. Vierailijoiksi on kiinnitetty upea laulaja-näyttelijä Anna Hanski ja raumalaislähtöinen, muun muassa The Voice of Finlandista tuttu Jessica Uussaari. Työryhmän täydentää Rauman Kaupunginteatterissa jatkava Juha Kulmala.

Liity Muukalaisen seuraan tälle koskettavalle musiikkimatkalle!

Esityksen kesto 2 h 10 min, sis. väliajan.

Liput 15e/hlö. Tilaisuuteen ovat tervetulleita avecit, yrittäjien ystävät, henkilökunta jne.

Muista mainita kuinka montta lippua varaat.

Varaa lippusi meidän kautta täältä. Laskutamme liput erikseen. Liput saa varaajan nimellä lippuluukulta näytöspäivänä.