22.2.2019 klo 14:55
Uutinen

Yrittäjissä on taikaa – Business night in Rauma 29.3

Rauman Yrittäjät ry järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa viihteellisen verkostoitumisillan, Business Night In Rauma maaliskuussa. Tapahtuma oli menestys vuosi sitten, joten tällä kertaa myytävien lippujen määrää on nostettu 200:aan. Viime vuonna testatun ja hyväksi havaitun tapahtumakonseptin paikkana säilyy kulttuurikuppila Brummi.

It´s a kind of magic – Yrittäjissä on taikaa!

29.3.2019 klo 17.30- Brummissa.

Tapahtuma tarjoaa puitteet viihtymiselle ja verkostoitumiselle. Jälkimmäiseen on kiinnitetty viime vuotta enemmän huomiota ja tarkoitus on auttaa osallistujia tutustumaan toisiinsa hauskalla tavalla. ”Ketään ei kuitenkaan pakoteta väkisin, vaan verkostoitumiseen kannustetaan satakuntalaisille sopivalla tyylillä. Esimerkiksi voin nostaa nimikyltit, joista löytyy jokaiselle hauska jippo”, nauraa Rauman yrittäjien toiminnanjohtaja Sari Pettersson. Verkostoitumistyökaluja on pohdittu yhdessä tapahtumaan uudeksi kumppaniksi lähteneen Viestintäosakeyhtiö Bonden kanssa. ”Kannustan kaikkia yrittäjiä ja yrittäjien kanssa työskenteleviä lähtemään bileisiin mukaan. Näissä on lupa tehdä bisnestä ja pitää hauskaa. Käyntikortit mukaan”.

Yrittäjissä on taikaa

Taikuus ja musiikki ovat ohjelman pääosassa. Lavalle nousee Markku Pekosen bändi Neiti Ajan Salarakkaat ja loppuillasta huikeaa Queeniin musiikkia soittaa Kimmo Blomin bändi. Taikuudesta vastaa sykähdyttävä Marko Poskiparta. Perjantai-iltaan sijoittuvassa tapahtumassa myös syödään hyvin. Tarjoilusta vastaa tänä vuonna Tallbo-Ravintolat.

Piristystä kevääseen ja bisnekseen

Tapahtuman ajankohta on tarkoitukselle valittu: ”Maaliskuu voi olla säältään surkea. Viihteellinen bisnesilta piristää mukavasti ja tuo mahdollisuuden kartoittaa uusia verkostoja ja liikekumppaneita”, kertoo taustoista Sari Pettersson. Tapahtumaan ovat osallistumassa myös Satakunnan Yrittäjien nuoret yrittäjät, joilla on ensin omat etkot Raumalla.Business Night in Rauma -illan mahdollistavat loistavat yhteistyökumppanit: Säästöpankki, Radio Ramona, Matkapojat, TopTeam, Rantalainen,Viestintäosakeyhtiö Bonde ja Tallbo-ravintolat. ”Iso kiitos rohkeille ja ennakkoluulottomille yrityksille, jotka olivat heti valmiita lähtemään toteuttamaan tätä huippuiltaa”, kiittelee toiminnanjohtaja Pettersson.

Liput 25e/kpl myydään vain ennakkoon Rauman Yrittäjien nettisivujen kautta. Tilaisuus on avoin kaikille. Huom, lippuja rajoitettu määrä! Ilmoittautuminen on sitovaa.

Lippuvaraukset Business Night in Rauma-tapahtumaan 26.3 mennessä tätä kautta.

Satakunnan Yrittäjien nuorten yrittäjien etkoille liput tätä kautta.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Sari Pettersson 044-7532680, sari.pettersson@raumanyrittajat.fi

puheenjohtaja Antti Simula 0500591339.

Rauman Yrittäjät on olemassa jäsenyrityksiämme ja näissä yrityksissä toimivia yrittäjiä varten. Toimimme heidän äänitorvena paikallisessa yrittämistä koskevassa päätöksenteossa sekä ajamme heidän etuaan. Toimintamme missio on parantaa yrittämisen toimintaedellytyksiä ja yrittäjien asemaa. Teemme yhteistyötä lukuisten sidosryhmien, mm. Rauman kaupungin, alueen oppilaitosten ja muiden yrittäjäjärjestötahojen kanssa. Yhdistyksessämme on jäseniä n. 720.

PDF iconjuliste.pdf