Etsi

Järjestö

Jäsenetuina kaksi huipputapahtumaa

Rauman Yrittäjät ry tarjoaa jäsenhintaiset piletit kahteen tapahtumaan: Rauma BLuesin päätapahtumaan lauantaina 10.8. sekä Finlandersin 35-vuotisjuhlakonserttiin lauantaina 9.11. LIppuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain jäsenille aveceineen. Lue tarkemmin jäsenkirjeestä tai kysy toimistolta lisää.

Tervetuloa Yrittäjäbluesiin lauantaina 10.8.2019 klo 17- Parpansalin teltalle.

Meille on varattu pöytä teltalta Rauma Bluesin pääkonsertista ja kohotamme yhdessä maljan tilaisuuden aluksi. Pöytävarauksen takia saavu ajoissa paikan päälle. Rannekkeet jaetaan portilla klo 17. 

Rauman yrittäjien jäsenet  saavat ostaa etuhintaisen lipun. Hinta sisältää lipun päätapahtumaan ja alkumaljan. Lisäksi voit varata itsellesi jäsenetuhintaisen t-paidan. Paitojen koot S-XXXL (paitoja voi sovittaa Arispossa). Paidan saat tapahtumapäivänä portilla samalla kun tapahtumarannekkeen. Lippuja rajoitettu määrä!

Lippuvaraukset ja paitatilaukset ovat sitovia. Tarkemmat ilmoittautumistiedot on lähetetty jäsenkirjeessä. 

 

Finlanders järjestää juhlavuotensa kunniaksi konserttikiertueen, joka ulottuu myös Raumalle.

Rauma-Salissa konsertti on lauantaina 9.11 klo 19. Rauman Yrittäjien jäsenet voivat varata itselleen jäsenhintaiset liput lippu.fi -palvelun kautta. Jäsenet voivat lisäksi ilmoittautua ennen konserttia järjestettävään kuohuviinitarjoiluun (klo 18 Rauma-Salin lämpiössä). Kuohuviinin tarjoaa jäsenillemme FresCo-ravintolat. Sekä etuhintaisia lippuja että kuohuviinilaseja on rajoitettu määrä.

LIsätietoa lipuista ja kuohuviintarjoilusta on lähetetty jäsenkirjeessä, kurkkaa kirjeeseen ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa tai 040-7532680