Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Rauman Yrittäjät järjestäytyi vuoteen 2020

Yrittäjien tuore hallitus järjestätyi eilen toimintavuoteen 2020 ja valitsi varapuheenjohtajat.

Rauman Yrittäjät ry:n varapuheenjohtajistoon valittiin Sami Haapanen Rauman Top Security Service oy:stä ja Jari-Pekka Akkanen J-P Computer Oy:stä..

 

Rauman Yrittäjä ry 2020:

Puheenjohtaja Antti Simula, RS-Rakennus oy

 

Hallitus (9 + 1 jäsentä)

OP Viljanen, Rauman Konttorikonepalvelu oy

Sami Haapanen, Rauman Top Security Service Oy

Tiina Karenmaa-Virtanen Hoitokoti Linnanneito Oy

Oona Rantanen Leo Laine Oy

Jari-Pekka Akkanen J-P Computer oy

Mika Heino T:mi Mika myy

Minna Vilponen Asema Fysioterapia

Risto Reivolahti Rauman Sähkö- ja Teleasennus oy

Johanna Pusa Sinisaaren Autogrilli/Jomapu oy

 

Asiantuntijajäsen

Heikki M. Nurmi, Rauman kaupunki, kaupunkikehitys

 

Varajäsenet (2 jäsentä)

Riikka Lehtinen Tilitoimisto Finansia ky

Seija Aronen FresCo Ravintolat oy

 

Jokaisen yrittäjän asialla

Yhdistyksen tämän vuoden toiminnassa katsotaan ennen kaikkea jäseniin. Tilaisuuksien ja tapahtumien toivotaan houkuttelevan myös ei-jäseniä osallistumaan – tavoitteena on tarjota ajankohtaista ja tärkeää tietoa kaikkien alojen yrittäjille. Jäsenmäärässä on ollut hienoista nousua ja edelleen halutaan satsata jäsenhankintaan ja jäsenpysyvyyteen luvun kasvattamiseksi.  Vuoden alussa jäsenmäärä oli 731. Eniten jäseniä on yksinyrittäjistä. Jäsenhankintaan satsataan henkilökohtaisin kontaktein yrittäjiin: sekä hallitus että toiminnanjohtaja panostavat yrityskäynteihin.

Laadukas toiminnan sisältö auttaa osaltaan jäsenhankinnassa mutta vaikuttaa myös jäsenpysyvyyteen. Hyväksi havaittuja tapahtumia ja toimintamuotoja kehitetään edelleen palvelemaan aiempaa paremmin jäsenkuntaa. Kevään isoin satsaus on Business Night in Rauma 27.3. Brummissa ja syksyllä panostetaan perinteisiin Syysjuhliin 10.10.2020. Koulutusteemoissa on huomioitu yksinyrittäjien lisäksi työnantajayrittäjät. Tavoitteena on tarjota koulutuksia mm. johtamiseen ja markkinointiin.

Vuonna 2018 käyntiin polkaistu osa-aikaisten ja sivutoimisten yrittäjien Kontaktikahvit ovat lunastaneet paikkansa tapahtumakalenterissa. Yksinyrittäjien tapaamisia on luvassa kaikkiaan neljä eri teemojen alla.

Vaikuttamistyötä laajalla verkostolla.

Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksenä Rauman Yrittäjät on kuntatasolla mukana vaikuttamassa yrittäjyyteen ja yrittämisen toimintaedellytyksiin. Vahvaa vaikuttamistyötä jatketaan erityisesti tiiviillä yhteistyöllä Rauman kaupungin kanssa. Lisäksi työtä on tukemassa muut yhteistyökumppanit.

Viestinnässä käytössä on laajasti eri työkalut, joista sosiaalisen median osuus on koko ajan kasvanut. Näiden ja nettisivujen lisäksi tuotetaan Radio Ramonan kanssa kerran kuukaudessa Yrittäjäuutiset, jonka lukijana toimii jäsenyrittäjä. Marva Median kanssa toteutetaan pidettyä Osaava Rauma – tiedotuslehteä, joka tänä vuonna ilmestyy kolme kertaa. Osaavan Rauman sivumäärä kasvaa ja jatkossa lehti on luettavissa myös ls24.fi -sivujen kaupallinen yhteistyö -osiosta sekä teemalehtien arkistosta.

 

Satakunnan Yrittäjien hallituksessa on kaksi raumalaisjäsentä:

Seija Aronen FresCo Ravintolat oy

OP Viljanen, Rauman Konttorikonepalvelu oy

Suomen Yrittäjien valiokuntaan on valittu yksi raumalaisjäsen:

Liikenteen valiokunta: Harri Pettersson, Rauman Tilataksipalvelu oy