18.9.2019 klo 16:51
Uutinen

Säkylän Yrittäjät ry:n hallinnoima Poweria Bisnekseen -hanke tuo alueelle joukon nimekkäitä puhujia seminaarisarjan merkeissä

Keväällä 2019 alkunsa saanut Säkylän Yrittäjien hanke kantaa nimeä Poweria Bisnekseen. Sen tarkoituksena on nimensä mukaisesti tuoda osallistujilleen uusia näkökulmia työelämään ja lisää virtaa tekemiseen. Hankkeen kohderyhmänä ovat paitsi yrittäjät, myös kaikki muut. Eväitä työelämään on siis tarjolla, eikä pelkästään säkyläläisille: Säkylään ovat tervetulleita ihan kaikki!

Hanke on saanut rahoituksensa Leader Pyhäjärviseudulta. Hanke tuo alueelle vuoden aikana useita nimekkäitä puhujia ja parasta on, että tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Luennoimaan on saatu mm. Olli Keskinen Kummelista, Jutta ja Juha Larm Fitfarmilta sekä myyntikuiskaajaksi itseään tituleeraava Pasi Rautio.

Hankkeen avaustilaisuus pidetään valtakunnallisena yrittäjänpäivänä torstaina 5.9.2019. Tuolloin puhumassa ovat Säkylän elinkeinojohtaja Hanna Nieminen sekä HKScanin Suomen markkina-alueen vastaava johtaja Jari Leija. Hanke päättyy vuoden kuluttua samaan ajankohtaan, yrittäjänpäivään 5.9.2020, jolloin luvassa on suuri päätösseminaari. Seminaarin pääpuhujina nähdään Madventuresin Riku ja Tunna.

Aamukahvitilaisuudet

Hankkeen tiimoilta järjestetään myös aamukahvitilaisuuksia, joiden tavoitteena on auttaa alueen yrityksiä verkostoitumaan sekä saaman uusia ajatuksia omaan toimintaansa. Myös aamukahvit ovat kaikille avoimia. Ne pidetään aina samaan aikaan klo 8–9.

Yrittäjä voi kutsua aamukahvit omaan yritykseensä, jolloin saa mahdollisuuden myös oman toimintansa esittelyyn.

Jokaisessa aamukahvitilaisuudessa toistuu sama kaava: osallistujien esittely, hankkeen ajankohtaiset asiat sekä kaksi ”5-minuuttista”. 5-minuuttisen voi myös varata itselleen. Silloin sinulle annetaan 5 minuuttia aikaa esitellä omaa toimintaasi, kertoa alallasi tapahtuvista ajankohtaisista asioista tai mainostaa vaikkapa uutta palveluasi.

Aamukahvivierailut sekä 5-minuuttiset ovat varattavissa ennakkoon hankekoordinaattorilta Tiina Hämäläiseltä, tiina.hamalainen(a)the.fi.

Aamukahvitilaisuuksien päivämäärät kannattaa laittaa kalenteriin:

  • Keskiviikko 9.10.2019
  • Tiistai 10.12.2019
  • Tiistai 4.2.2020
  • Torstai 12.3.2020
  • Tiistai 12.5.2020