Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kunniamaininta tsemppariäänestyksessä: Saara Karhunen saa suun hymyyn!

Saaran tupa -kahvilan yrittäjä Saara Karhunen Pielavedeltä sai kunniamaininnan Savon Nuoret Yrittäjien Tsemppariyrittäjä-äänestyksessä.

 Kunniamainintaa perusteltiin mm. sillä, että Karhunen on iloinen, reipas ja positiivinen yrittäjä, joka työllistää myös paikallisia nuoria kesäisin. Hänen leipomansa herkut saavat myös suun hymyyn.

- Kunniamaininta tuli täysin yllätyksenä ja tuntuu todella hienolta. Tämä on ensimmäinen saamani tunnustus yrittäjänä ollessa, Karhunen iloitsee.

Myös toisia yrittäjiä Karhunen muistuttaa pitämään iloisen asenteen ja nukkumaan paljon. Hänen mukaansa on tärkeä muistaa, ettei yrittäjänkään tarvitse tehdä kaikkea yksin, vaan esimerkiksi kirjapitoasiat voi hyvin ulkoistaa.

Karhunen oli aina salaa haaveillut omasta kahvilasta, mutta haave unohtui moniksi vuosiksi. Kun sitten Pielavedellä tuli myyntiin torikahvilarakennus, päätös lähteä yrittäjäksi kävi toteen. Nyt Karhunen on toiminut yrittäjänä neljä vuotta ja suunnitelmissa on laajentaa toimintaa myös pito- ja juhlapalvelupuolelle. Haaveena on myös ravintolapuolen opettajana toimiminen.

Alkavia yrittäjiä Karhunen suosittelee suunnittelemaan toimintansa hyvin, mutta kannustaa myös rohkeasti ottamaan riskejä.

- Muista kuitenkin olla nöyrä, sillä ilman asiakkaita ei olisi yritystäsi, Karhunen muistuttaa.


www.yrittajat.fi/liity