Etsi

Yrittäjyys

Mitä aiheita sinä toivot Yrittäjän podcastiin? Pauli, Juha ja Harri suunnittelevat tulevaa ja kuuntelevat toiveitasi

Yrittäjän podcast jatkuu vielä juhannukseen asti ja palaa 12 jakson voimin syksyllä.

Yrittäjän podcastin ensimmäisissä jaksoissa on käsitelty digitalisaatiota ja digitaalista markkinoinia. Ennen kesätaukoa luvassa on asiaa Facebook-markkinoinnista ja kansainvälistymisestä.

Podcastin tekijäkolmikko suunnittelee jo kovaa vauhtia tulevia syksyn jaksoja. Syyskaudella on luvassa 12 jaksoa yrittäjiä kiinnostavista aiheista. Yksi iso teema on yrittäjän hyvinvointi.

– Haluaisin nähdä asiaa myös nuoren yrittäjän näkökulmasta, Juha Järvinen sanoo. Järvinen hoitaa Yrittäjän podcastissa taustatyön, Pauli Reinikainen ja Harri Kolehmainen vastaavat jutustelusta vaihtuvien vieraiden kanssa. Järvinen ja Kolehmainen ovat päätoimisia yrittäjiä, Reinikainen työskentelee Suomen Yrittäjien sisällöntuottajana ja on lisäksi hyvinvointialan yrittäjä.

Kolmikon tavoitteena on keskittyä entistä konkreettisempiin aiheisiin kuten Instagram-markkinoinnin saloihin.

– Syyskaudella kuulijat saavat ensistäkin hyödyllisempiä vinkkejä asioihin, jotka koskettavat jokaisen yrittäjän arkea, Kolehmainen lupaa.

Yrittäjän podcastia voit kuunnella Supla-palvelusta.

Mihin aiheisiin haluaisit tekijöiden pureutuvan syksyn jaksoissa? Voit lähettää toiveita osoitteeseen toimitus (at) yrittajat.fi.

Kuva: Kari Pekonen

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi