Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenaihe

Ensitreffit alttarilla -sarjan yrittäjät löysivät onnen: avioliitto jatkuu!

Suosikkisarjan päätösjaksossa Anniina, 32, ja Ville, 38, ilmoittivat jatkavansa hyvin alkanutta matkaa.

Omissa häissään tavannut yrittäjäpari Anniina, 32, ja Ville, 38, palasi hääpaikalleen Suomenlinnaan Ensitreffit alttarilla -sarjan eilisessä päätösjaksossa.

Katsojien suosikkipariksi noussut pari kertoi ratkaisustaan käsi kädessä.

– Jatkamme liittoamme, he ilmoittivat.

Kun heidät laajasta hakijajoukosta toisilleen valinneet asiantuntijat, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow ja kirkkoherra Kari Kanala kysyivät, miten Anniina ja Ville kuvailisivat jo kokemaansa yhdellä sanalla, pari suitsutti suhteensa alkua.

– Ainutlaatuinen, vastasi Ville.

– Onni, jatkoi Anniina.

Yhteinen tausta nauratti vihkitilaisuudessa

Parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow tuumi parille jo ohjelman aiemmassa vaiheessa, että nämä eivät juuri asiantuntijatukea tarvitse.

– Mun täytyy sanoa ihan suoraan, että työttömäksi jään, Stolbow kiteytti.

Loimaalla asuva Anniina ja ylöjärveläinen Ville selvittivät toistensa ammatit kameroiden edessä heti vihkimisensä jälkeen.

– Yrittäjä.

– Kuin myös, vastavihityt totesivat – ja nauroivat päälle.

Häämatkaltaan pari siirtyi Anniinan luo Loimaalle. Puolisonsa luona Ville pisti merkille Yrittäjäsanomat ja selvitti, onko Anniinakin Suomen Yrittäjien jäsen.

Ohjelman edetessä pariskunta alkoi pohtia asumisratkaisujaan, ja Ville viihtyi erinomaisesti Loimaalla vaimonsa luona.

Anniina kiitteli puolisoaan muun muassa huolehtivaisuudesta ja siitä, että hänellä ja Villellä on yhteinen arvomaailma. Ville kertoi pitävänsä Anniinan välittömyydestä ja siitä, että tämän seurassa ei tarvitse jännittää.

Pastori ennakoi arkisen ruusuisaa tulevaisuutta

Ensitreffit alttarilla -sarjan päätösjaksossa selvisi, että kaksi muuta ohjelmaan osallistunutta paria eivät jatka avioliittojaan.

Anniina ja Ville kertoivat ennen kameroiden sammumista, että myös heidän tulevaisuuden toiveensa ja tavoitteensa linjautuvat todella hyvin yhteen.

– Nyt menemme suunnitelmia kohti, eikä meidän ole tarvinnut vääntää tähänkään mennessä.

Asiantuntijakolmikosta Kari Kanala toivotti parille hyvää jatkoa todeten, että tulevaisuutenne näyttää "arkisen ruusuisalta”.

Teksti: Leila Itkonen

leila.itkonen (at) yrittajat.fi

Kuvat: MTV3