Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Hae tuettua yrittäjälomaa – voit päästä 20€/vrk/hlö täysihoitoon kylpylähotelliin! Katso hakuohjeet täältä

Yrittäjille ja heidän perheilleen suunnattuja tuettuja loppuvuoden lomia voi vielä hakea. Omavastuu on 20€/vrk per henkilö 17 vuotta täyttäneiltä.

Haluaisitko lomalle, mutta et ole voinut lähteä muun muassa taloudellisista syistä?

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestää vuoden 2021 aikana tuettuja lomia yrittäjille ja maatalousyrittäjille. Lomakohteina on kylpylähotelleja ja urheiluopistoja eri puolilla Suomea.

Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein. Näitä ovat esimerkiksi velat, sairaudenhoitokulut, omat tai perheenjäsenten sairaudet, omaishoito, yksinäisyys ja työttömyys.

Aikuisten lomia ja perhelomia

Lomalle yrittäjä voi lähteä yksin tai puolison tai koko perheen kanssa. Tuettujen yrittäjälomien hinta on edullinen: aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä 20 euroa vuorokaudelta tai 100 euroa viideltä vuorokaudelta. Alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Loma sisältää täysihoidon, majoituksen jaetuissa kahden hengen huoneissa tai perhekoon mukaisissa huoneissa tai huoneistoissa. Lomaan kuuluu myös ryhmäkohtainen lomaohjelma.

Loppuvuodelle 2021 on vielä mahdollisuus hakea perhelomia Kylpylähotelli Rauhalahteen Kuopioon 17.–22. lokakuuta (haku päättyy 10.7.) sekä Kuortaneen urheiluopistolle 24.–29. lokakuuta (haku päättyy 24.7.) ja 21.–26. joulukuuta (haku päättyy 21.9.).

Aikuisten lomia on haettavana jugend-tyylisessä Kruunupuistossa Punkaharjulla 4.–9. lokakuuta (haku päättyy 4.7.) ja Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa 21.–26. marraskuuta (haku päättyy 21.8.).

Näin haet lomaa

Lomaa haetaan lomahakemuksella ensisijaisesti sähköisesti. Lomien hakuajat päättyvät kolme kuukautta ennen loman alkamispäivää.

Tiedot kohteista sekä tarkemmat hakuohjeet ja lomakkeet löydät täältä.

toimitus(at)yrittajat.fi