Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Liikuntapäivät käynnistyi – Kannustaa etsimään alueellisia liikkumismahdollisuuksia

Valtakunnallinen kampanja kannustaa ihmisiä liikkumaan ja harrastamaan pandemian jälkeisenä aikana.

Liikuntapäivät on mukana kannustamassa suomalaisia aktiivisen elämän pariin ja näin helpottamassa Suomen toipumista pandemiasta.  Tapahtuma järjestetään 23.-30.9. osana Eurooppalaista hyvinvointiviikkoa, joka tunnetaan myös aihetunnisteella #BeActive. Liikuntapäivät on suunnattu kaiken ikäisille ja tasoisille. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Vaikuttavaa Liikettä.

– Liikunta vaikuttaa jokaisen ihmisen hyvinvointiin ja elämän laatuun aina vauvasta vaariin, Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry:n toiminnanjohtaja Riitta Hämäläinen-Bister sanoo.

Tapahtuman järjestäjä on SKY, joka kokoaa suomalaiset liikunta-alan toimijat kuten kunto- ja terveysliikuntakeskukset yhden tapahtuman alle.

– Näin jokaisen meistä on helppo löytää oman alueensa toimijat ja liikuntamahdollisuudet. Liikuntapäivien aikaan järjestetään paljon erilaisia maksuttomia kokeilumahdollisuuksia ympäri Suomen, Hämäläinen-Bister jatkaa.

Liikuntapäivät-tapahtuma on osa valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi Toimii -viestintäkokonaisuutta, jonka yksi osa on Suomi Harrastaa -kampanja. Liikuntapäivät on mukana kannustamassa suomalaisia aktiivisen elämän pariin ja näin helpottamassa koko Suomen toipumista pandemiasta.

Liikuntapäiviin osallistuvat yritykset järjestävät maksuttomia tapahtumia toimipisteillään ympäri Suomea. Lähimmän kuntosalin ja terveysliikuntakeskuksen löytää osoitteesta https://www.liikuntapaivat.com/liikuntapaikat

Kuva: Getty Images

toimitus (at) yrittajat.fi