2.8.2021 klo 14:05
Uutinen

Tami Somerolle

Someron Yrittäjän päivän seminaariin saapuu huomenna luennoitsijoiksi jääkiekkovalmentaja, ”aurikokuningas ” Juhani Tamminen ja pankinjohtaja Hannu Simström.    

Juhani ”Tami” Tamminen on jääkiekkovalmentaja, jolla on takanaan menestyksekäs ura jääkiekkoilijana. Tamminen toimii myös luennoitsijana, jääkiekkoasiantuntijana ja on kirjoittanut useita kirjoja asiantuntemuksensa piiriin kuuluvista aiheista. Tamminen toimi MTV Sportin asiantuntija vuosina 2012–2017.

Tamminen on koulutukseltaan liikunnanopettaja, mutta on toiminut 1980-luvulta lähtien pääasiassa jääkiekkovalmentajana. Tamminen tunnetaan parhaiten suorapuheisena valmentajana, ja häntä onkin arvosteltu siitä lehdissä usein. Valmentajana Tammisen parhaita saavutuksia ovat Ranskan maajoukkueen vieminen puolivälieriin vuoden 1995 MM-kilpailuissa, TuTon ja Oulun Kärppien nostaminen SM-liigaan sekä Vaasan Sportin Mestis-mestaruus kaudella 2008–2009.

Tamminen on valmentanut Sveitsin ja Ranskan jääkiekkomaajoukkueita. Helsingin Sanomien toimittaja Juhani Syvänen antoi Tammiselle Ranskan työsuhteen aikaan Tukholman MM-turnauksen yhteydessä lempinimen Aurinkokuningas, joka jäi elämään. Tamminen on yksi SM-liigan alumnin perustajajäsenistä.

Filosofian tohtori ja kauppatieteiden maisteri Hannu Simström perusti johtamiskoulutus- ja konsultointipalveluja tarjoavan yrityksensä Simström Oy:n vuonna 2010. Toiminnan tavoitteena on erityisesti edistää hyvää ja kannustavaa johtamista ja esimiestyötä sekä hyvää ikäjohtamista, kehittää esimiesten tunneälytaitoja ja parantaa organisaatioiden hyvinvointia, ilmapiiriä ja tuloksellisuutta.

Hannu Simströmin vankka asiantuntemus perustuu pitkään ja monipuoliseen työelämäkokemukseen, jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, ajankohtaiseen tutkimustietoon ja laajaan yhteistyöverkostoon. Ennen oman yrityksen perustamista hän toimi lähes kuusi vuotta johtamisen vastuukouluttajana Faktiassa ja aikaisemmin yli 25 vuoden ajan pankkialan asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä Turussa, Helsingissä ja Forssassa. Hän on työskennellyt myös osuuspankkien liiketalouskonsulttina.

5.9. klo 18 Yrittäjän päivän seminaari Hämeenportissa

Julkaistu: 4.9.2017 | 13:29