Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenjohtajan terveiset

Yhdessä kohti syyskautta

Elämme poikkeuksellista aikaa, jossa koronapandemia luo varjoja vähän kaikkeen tekemiseen. Koronan ei kuitenkaan tarvitse estää tai lopettaa liiketoimintaa. Liiketoiminnan kehittämisen ja yrittämisen rooli vain korostuu, uusien keinojen sekä tapojen kautta se voi jopa vahvistua, josta meillä on jo myös hyviä esimerkkejä. Joka tapauksessa yhteistyö ja yhdessä tekeminen, vaikka etänä, on nyt entistäkin tärkeämpää. Yhdessä tästä selvitään ja ketään ei myöskään saa jättää yksin! Muistakaa olla yhteydessä kollegoihin, muihin Yrittäjien jäseniin, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, miksei myös kilpailijoihin. Yhteistyöstä kumpuaa aina uusia tapoja toimia ja uusia mahdollisuuksia!

Turun Yrittäjät ja sen hallitus ovat jäseniään varten! Haluamme auttaa ja tukea jäseniämme kaikin mahdollisin keinoin tässä tilanteessa. Voit olla yhteydessä keneen tahansa meistä ja pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan auttamaan tai löytämään lisäapua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Syyskauden osalta siirrämme kaikki isommat live-tapahtumat eteenpäin pandemian jälkeiseen aikaan, jotta voimme taas tavata toisiamme aivan vapaasti, vailla pelkoa tarttuvan taudin leviämisestä. Olemme Turun Yrittäjien hallituksessa linjanneet tähän syyskauden alkuun, että yli 10 hengen kokoontumisia tai kokouksia emme järjestä ja näissäkin tapaamisissa tulee noudattaa Turun Yrittäjien turvallisia käytäntöjä yhteisen hyvinvointimme turvaamiseksi.

Emme kuitenkaan lopeta tapahtumiemme järjestämistä, vaan olemme kehittäneet uusia tapoja tavata, kertoa itsestään tai yrityksestään. Aloitamme syyskuun alusta jäsenistölle täysin uuden ja ilmaisen toimintamallin, jonka avulla voit kertoa, mainostaa, markkinoida tai myydä toisille jäsenille ja yhteistyökumppaneillemme tuotteitasi sekä palveluitasi. Haluamme, että sinä jäsenyrittäjä kutsut Turun Yrittäjien hallituksen ja Annen vierailulle. Tulemme erittäin mielellämme tapaamaan jäsenyrittäjiä ja tutustumaan yrityksiinne! Samalla otamme kuvia ja kirjoitamme tiivistelmän tarjonnastanne ja julkaisemme sen Turun Yrittäjien somessa. Voit esittää kutsun kenelle tahansa hallituksen jäsenelle ja hän kokoaa sopivat henkilöt mukaansa turvallisia käytäntöjä noudattaen. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät Turun Yrittäjien nettisivuilta.

Vierailut voidaan toteuttaa myös etänä digitaalisia työvälineitä käyttäen, eikä se vaadi sinulta tai yritykseltäsi mitään erityistä taitoa tai välineitä. Tulemme kertomaan tästä toimintamallista vielä tarkemmin Turun Yrittäjien somessa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tavataan, jäsenistössämme on voimaa!

Yrittäjä ja Turun Yrittäjien puheenjohtaja,
Arto Kallio