Etsi

Kesämarkkinoista kerätään palautetta

Kyselyyn vastaamalla pääset kehittämään yhteisiä kesämarkkinoitamme! Kerro mielipiteesi ja vaikuta.

Vimpelin kesämarkkinoita järjestävät yhteistyössä Vimpelin Veto ja Vimpelin yrittäjät. Markkinoiden esivalmisteluiden lisäksi itse markkinaviikonloppuna mukana on joukko talkooväkeä rakentamassa kojuja, koristelemassa ja siivoamassa. Jokaisen panosta tarvitaan.
– Otamme kyllä mielellämme uusia ideoita vastaan koko ajan ja kauppiastoimikunnalle voi esittää ehdotuksia ja ideoita ja osallistua sillä tavalla tekemiseen. Olisi ihanteellista, jos eri toimijat pyrkisivät järjestämään myös omaa oheisohjelmaa markkinapäivälle. Sehän voi olla omassa myymälässä tai sen edustalla tapahtuvaa oheisohjelmaa, tarjouksia tai tapahtumaa, jos ei halua Saarikentältä varata paikkaa, esittää Vimpelin Yrittäjien varapuheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Kaikenlainen palaute on tervetullutta. Palaute käydään läpi Kauppiastoimikunnassa. Toimikunta kokoontuu seuraavan kerran noin kolmenviikon kuluttua.
– Agendalla on Syys-Säpinät, joka viime vuonna järjestettiin ensimmäisen kerran. Perinteisiä kauppatapahtumia on pyritty uudistamaan sen takia, että aika ajoin on tehtävä uudistuksia, jotta kiinnostavuus ja elinvoima säilyy. 

 

VASTAA KYSELYYN! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 40 euron arvoinen tuotepaketti. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Voit vapaaehtoisesti jättää yhteystietosi arvontaan tai halukkuutesi osallistua järjestämään markkinoita.
Yhteystietoja ei säilytetä tai luovuteta ulkopuolisille.
Kyselyyn voi vastata 27.8. asti, minkä jälkeen kysely suljetaan.

Jos lomake ei avaudu, pääset klikkaamaan sen auki omassa ikkunassaan täältä