Etsi

Emergency banner

Juhlavuosi starttaa isosti

Vimpelin Yrittäjien 50. toimintavuosi käynnistyy isosti ja luvassa on monenlaista mukavaa.

Ensimmäisessä hallituksen kokouksessa 9.1. varapuheenjohtajaksi valittiin Miko Mäenpää ja sihteeriksi Sanna Ahonen. Sanna ei ole hallituksen jäsen, joten rahastonhoitajaksi valittiin Ulla Laakso. Merkkipäivävastaavaksi Tuija Pokela. Vedon kanssa tehtävään yhteistyöhön vastaavaksi valittiin Mikko Liikala. Hallituksen kokoonpano löytyy yhteystieto-sivultamme.

– Yhteistyötä Vimpelin Vedon kanssa päätettiin syventää tänä vuonna, koska molemmilla on juhlavuosi ja mietitään, miten voimme vieläkin enemmän auttaa toinen toistamme. Tulossa on myös mm. ystävyysvierailu Kankaanpäähän 13.8. Veto-Kama peliin, jossa myös yritysvierailuja. Kun molemmilla on juhlavuosi, niin annetaan sen näkyä näinkin, toteaa puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Toinen iso asia on, että päätettiin siirtää nyt toistaiseksi Vimpelin kesämarkkinoiden järjestelyvastuu Vimpelin Yrittäjille. Viime vuosina vetovastuu on ollut Vedolla, joskin tapahtuma on pykätty pystyyn yhteisvoimin.

– Tämäkin liittyy juhlavuoteen ja toisaalta myös Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -hankkeeseen. Hankkeessa on mahdollisuus kehittää ja uudistaa, joten on hyvin luontevaa miettiä paikallisia tapahtumia. Kesämarkkinat on yksi juhlavuoden tapahtumistamme.

Kehittämishankkeen työpajat alkavat ja kunhan aikataulu on lyöty lopullisesti lukkoon, julkaisemme kaikki päivämäärät sivuillamme. 

Ensimmäinen työpaja on kuitenkin 19.2. klo 18.00 Vimpelin Nuorisotalolla

Kokouksessa hyväksyttiin myös juhlavuodelle suunniteltu oma tunnus, joka paljastetaan lähipäivinä. Juhlavuosi huipentuu loppuvuodesta järjestettävään juhlagaalaan, minkä suunnittelu käynnistetään kevään aikana. Juhlavuodelle on luvassa myös inspiroiva megaluento ja yhdistetyt yrittäjätreffit 27.3. Loppuvuodesta loka–marraskuun vaihteessa tehdään myös yhteinen innostava matka, joka on avoin kaikille ja yhdistetään alueen elinkeinomatkan kanssa, jonka järjestämisvastuu on tänä vuonna Vimpelillä.