Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vimpelin Yrittäjien romumetallikeräys Vimpelin Vedon hyväksi

Vimpelin Yrittäjien puheenjohtajan Timo Vesalan idea kerätä rahaa Vimpelin Vedolle, joka kärsi koronarajoituksista, on tuottanut tähän mennessä 7500 e.

– Pyörittelin mielessäni, miten voisimme kerätä rahaa Vedolle ja sitten sain tämän idean. Korona-eristyksen aikana ihmisillä oli aikaa siivota nurkkiaan, Vesala pohti. Vimpelin Yrittäjien hallitus oli heti mukana ideassa, vaikkakin käytännön työ on pitkälti jäänyt puheenjohtajan harteille.

Kesäkuun loppuun mennessä keräykseen on kertynyt 15 kontillista metallia ja keräystä on päätetty jatkaa heinäkuun loppuun asti. Tavoitteena Vimpelin Yrittäjillä on saada 10 000 euroa Vedolle heinäkuun loppuun mennessä.

Keräys on myös tuottanut hyötyä monelle muullekin vimpeliläiselle, sillä sieltä on löytynyt hyviä varaosia koneisiin sekä muuta hyödyllistä ja tarpeellista tavaraa. Kierrätystä kerrassaan.

Vimpelin Yrittäjät haluaa kiittää kaikkia keräyksessä auttaneita! 

Erityismainintana Vimpelin Palomiehet, Pajalan Markku, Vesalan Kalervo sekä monet yksityiset henkilöt, yrittäjät ja automiehet. Sekä kiitos myös Kuusankoskelle, joka on osallistunut keräykseen, niin ettei ole veloittanut rahtimaksuja ja täten rahasumma Vimpelin Vedolle on suurempi.

 

Vimpelin yrittäjät luovuttivat keräysshekin Vimpelin Vedolle torstaina 2.7. Saarikentällä Vimpelin Veto-Seinäjoen Mailajussit -pelissä.

 

Kuva: Virpi Poikelin