3.2.2017 klo 14:52
Uutinen

Tule oppimaan yrityskaupasta Kasvu Openin Kohti Yrityskauppaa -starttitilaisuudessa 14.2.2017

Yrittäjä, pohditko yritysostoa tai oman yrityksesi myymistä tulevaisuudessa? Tule kuulemaan aiheesta lisää 14.2.2017 starttitilaisuuteen Espooseen ja hae mukaan Kasvupolun sparraukseen. Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten kasvun sparrausprosessi, jossa kasvun kovimmat asiantuntijat ja osaajat antavat osaamisensa maksutta yrityksesi käyttöön. Tavoitteena on haastaa yrittäjät ajattelemaan kasvua mahdollisuutena.

Kasvu Open –sparrauksessa pääset testaamaan ja kehittämään toimintaasi nopeasti ja tuloksellisesti sekä hyödyntämään paikalla olevia parhaita liiketoiminnanosaajia ja rahoituskontakteja. Kasvu Open on yrittäjälle maksuton, mikä mahdollistetaan valtakunnallisten Kasvu Open -kumppaneiden, teeman Kasvupolku-kumppaneiden ja asiantuntijoiden työpanoksen avulla.

>> Lue lisää Kasvu Openista

>> Tutustu maksuttomiin Kasvupolku-sparrausohjelmiin

Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolun starttitilaisuudet

Tule kuulemaan yrityksen myymisestä ja yritysostojen avulla kasvamisesta starttitilaisuuteen Espooseen 14.2. Starttitilaisuudessa pääset kuulemaan ajatuksia yrityskaupan tekemisestä sekä kokemuksia aiempien vuosien Kasvu Open –yrityksiltä. Tilaisuudet ovat loistava mahdollisuus tulla tutustumaan Kasvu Openiin ja Kasvupolkuun.

>> Tarkemmat tiedot tapahtumasta

>> Ilmoittaudu mukaan starttitilaisuuteen (ei sido vielä mihinkään)

Mikä Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku®?

Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku on sparrausprosessi yrityksille, joille yrityskauppa on ajankohtainen tulevina vuosina. Haetko kasvua yrityskaupan kautta, vai onko sinun aika siirtää yrityksesi uudelle omistajalle? Mikäli tavoitteenasi on saada yritys myyntikuntoon tai olet kiinnostunut kasvattamaan omaa yritystäsi yrityskaupan kautta, Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku® on paikkasi. Kasvupolulle valitut 30 yritystä saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnalle ja yrityskauppasuunnitelmilleen yrityselämän asiantuntijoilta.

Kiitoratapäivät ovat klo 8.00-16.00 aikavälille sijoittuvia päiviä, joissa jokainen Kasvupolulle valittu yritys pääsee tapaamaan yhteensä 10 liike-elämän huippuasiantuntijaa. Nämä myllärit sparraavat yrityksesi yrityskauppasuunnitelmaa ja auttavat sinua konkreettisesti viemään suunnitelmaasi eteenpäin.

Sparraus on yrityksille maksutonta. Tämän kaiken mahdollistavat sekä valtakunnalliset että alueelliset kumppanit, joita tällä Kasvupolulla ovat Finnvera, Nordea, Suomen Yrittäjät, Suomen Yrityskaupat, Tietoakseli, Eversheds ja Panostaja.

Lisätietoja:

Satu Haka, Kasvu Open –fasilitoija, p. 050 304 8779, satu.haka @ roihu.com tai

Lassi Starck, Kasvu Open –apufasilitoija, lassi.starck @ roihu.com